Darbo partijos būstinėje apsilankė teisėsauga | kl.lt

DARBO PARTIJOS BŪSTINĖJE APSILANKĖ TEISĖSAUGA

Europos prokuratūrai vykdant ikiteisminį tyrimą, opozicinės Darbo partijos būstinėje Vilniuje teisėsauga atliko procesinius veiksmus.

Apie tai trečiadienį pranešęs portalas 15min.lt skelbia, kad antradienį po pietų teisėsaugos pareigūnai iš „darbiečių“ būstinės sostinėje išsinešė dokumentų, jie čia darbavosi iki vakaro.

Tai, kad būstinėje lankėsi teisėsauga, BNS patvirtino Darbo partijos frakcijos seniūnas Seime Viktoras Fiodorovas.

„Esu informuotas tiek, kiek esu informuotas. Vakar vėlai vakare mano partijos advokatas informavo, kad būstinėje buvo atlikti kažkokie procesiniai veiksmai, kokie veiksmai – nedetalizavo. Byloje, dėl kurios tai yra daroma, irgi nebuvo atskleista, nes, panašu, kad negali atskleisti“, – teigė V. Fiodorovas.

„Buvo tik neoficialiai pasakyta, kad partija jokiu statusu byloje nedalyvauja ir tiesiogiai nėra susijusi“, – pridūrė jis.

Politikas teigė pats bandantis susirinkti daugiau informacijos. Jis sakė taip pat neturintis informacijos nei apie galimus įtarimus, nei apie partiečių apklausas, su juo pačiu teisėsauga nebuvo susisiekusi.

Europos deleguotasis prokuroras Darius Karčinskas BNS patvirtino apie pradėtą tyrimą, tačiau nekomentavo, kokio jis pobūdžio. Tyrimą kontroliuoja kitas Europos deleguotasis prokuroras Vytautas Kukaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Vasia

Darbų parcija senai yra prisidirbęs,dar kai bachurs iš urdamos jei vadovavo.

pagaliau

Seniai laikas buvo tą svarščlką pričiupti ir išgrūsti į rodiną ,o ne į europarlamentą dykai ganytis.

A

Svarščikas ne varyla
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS