G. Landsbergis lankysis JAV, susitiks su A. Blinkenu | kl.lt

G. LANDSBERGIS LANKYSIS JAV, SUSITIKS SU A. BLINKENU

  • 11

Lietuvos diplomatijos vadovas Gabrielius Landsbergis nuo trečiadienio iki pirmadienio su darbo vizitu viešės Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), kur kartu su kolegomis iš Latvijos ir Estijos susitiks su JAV valstybės sekretoriumi Antoniu Blinkenu.

Vašingtone vyksiančiame susitikime dėmesys bus skiriamas regioninio saugumo ir pagalbos Ukrainai tęstinumo temoms, taip pat  artėjančiam NATO viršūnių susitikimui.

Ministras G. Landsbergis taip pat susitiks su JAV valstybės sekretoriaus pavaduotoju Kurtu Campbellu, lankysis Lietuvai sraigtasparnius gaminančioje kompanijoje „Sikorsky Aircraft Corporation“

Pastarąjį kartą užsienio reikalų ministras G. Landsbergis lankėsi Vašingtone ir susitiko su JAV valstybės sekretoriumi A. Blinkenu prieš metus – 2023 m. kovo 6 dieną.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

DAR KARTĄ PARODO...

Kas surežisavo ir išprovokavo karą Ukrainoje ir kas tam karui toliau vadovauja šiandien. Menkaverčiai lojantys šuneliai sulėkė pas Blinkeną gauti tolimesnių nurodymų. O gal jau prieglobsčio prašosi, kaip Smetona...

Puiku

Kai jis grįš, apie metus jam lopys jo subinskylę. Pailsėsim. Jo nebebus viešumoje. Landsbergio nebebus. Suplėšyti amerikonai jam subinę nebepataisomai.

aaaa...nors ir su Bideniniu libersosu asilu

gales jam nuciulpt ...tik lai nelenda prie respublikonu dramblio ,nes apsiks....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS