G. Nausėda kirto A. Bilotaitei: melo kojos – trumpos | kl.lt

G. NAUSĖDA KIRTO A. BILOTAITEI: MELO KOJOS – TRUMPOS

Reaguodamas į Generalinės prokuratūros išaiškinimą dėl vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės kreipimosi, prezidentas Gitanas Nausėda teigia, kad „melo kojos trumpos“. Šalies vadovas taip pat ragina dėl jo pasisakymų apie Leonido Volkovo užpuolikų sulaikymą į teisėsaugą pasikreipusią ministrę grįžti prie tiesioginių savo pareigų vykdymo.

„Melo kojos trumpos. Jeigu ponia Bilotaitė kreiptų tiek energijos savo tiesioginių pareigų atlikimui, tai tikrai būtų ir turbūt su civilinėmis priedangomis kur kas geresnė situacija. Deja, dabar pasidžiaugti tuo negalime“, – antradienį žurnalistams Gargžduose teigė G. Nausėda.

„Tai tiesiog norėtųsi palinkėti ministrei grįžti prie kasdienių darbų ir neužsiimti tuo, kuo ji neprivalo užsiimti“, – pridūrė jis.

Generalinė prokuratūra, reaguodama į ministrės A. Bilotaitės kreipimąsi dėl prezidento paskelbtos informacijos apie L. Volkovo užpuolikų sulaikymą, nurodė, kad ikiteisminis tyrimas dėl šios žinios paviešinimo nėra pradėtas.

ELTA primena, kad balandžio 19 d. G. Nausėda pranešė, jog Lenkijoje buvo sulaikyti du asmenys, įtariami išpuoliu Vilniuje prieš Rusijos opozicionierių L. Volkovą. Po šios žinios šalies vadovas sulaukė dalies politikų kritikos.

Savo ruožtu A. Bilotaitė teigė, jog tokią informaciją skelbti yra tarnybų, o ne politikų prerogatyva. Taip pat ji kėlė klausimus, ar G. Nausėdos pasisakymai nepakenkė besitęsiančiam ikiteisminiam tyrimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

omg

valdymo aparatas - ministrė panašu, kad su Dauno sindromu, prezikas yra užsienio bankų beždžionėlė ir jau net nebekalba apie Lietuvos gerovę, bet nuolat maivosi apie xoxoliją, plem plem kiek daug pasiekė mūsų valstybė

Nepatinka mam Nausėda, bet

Šitoj sitiacijoje tai jį puolė lygioj vietoj. Konservatorių darbo stilius visuomet tas pats - pulti ir menkinti varžovus. O, kad Gabriukas seniai turi naują vaiką su žurnaliste Liepa, tai nepasigiria partija visai Lietuvai? Konservatoriai - šeimus vertybių puolėlėtojai ar ne? Būtų kitos partijos vadovui toks gyvenimo posūkis nutikęs, tai skambėtų visa zlietuva nuo smerkimų?

Tai

Arkliadante niekuom nesiskiria nuo lukasenku ir petleriu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS