„Maisto bankas“ rengia rudeninę produktų rinkimų akciją | kl.lt

„MAISTO BANKAS“ RENGIA RUDENINĘ PRODUKTŲ RINKIMŲ AKCIJĄ

  • 12

Penktadienį prasideda rudeninė „Maisto banko“ akcija, per kurią produktai nepasiturintiesiems bus renkami 71 Lietuvos mieste ir miestelyje.

„Remiamų žmonių skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo beveik 60 tūkst., o prieš prasidedant šildymo sezonui jaučiame stiprų prašančiųjų pagalbos maistu suaktyvėjimą“, – teigė „Maisto banko“ vadovas Simonas Gurevičius.

Anot jo, daliai prekybininkų mėsos, pieno produktus pradėjus pardavinėti iki paskutinės jų galiojimo minutės, labdarai jų gaunama gerokai mažiau.

„Tad dėl šių priežasčių darosi sunku subalansuoti pilnavertį paramos krepšelį. Šį kartą kaip niekada prašome visuomenės pagalbos – jei nenuskriausdami savo šeimos galite nupirkti bent vieną papildomą maisto produktą stokojantiems, padarykite tai jau šį penktadienį ar šeštadienį. Labiausiai šiuo metu trūksta mėsos ir žuvies konservų“, – teigė S. Gurevičius.

Daugiau nei 6 tūkst. akcijos savanorių dirbs 367 vietose, daugiausia – maisto prekių parduotuvėse.

Suaukoti produktai bus išskirstyti 323 Lietuvoje veikiančioms nevyriausybinėms organizacijoms, pranešė „Maisto bankas“.

Maisto rinkimo akciją labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ organizuoja 35 kartą.

Pavasarį per tokią pat akciją surinkta maisto produktų už daugiau nei 384 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Morta

Šitiek metų esame laisvi,o vis skurstančių daugėja ..maltos labdaros sriuba ,maisto bankas,,o kur dar visos kitos labdaros?o aš vis laukiu ,kada jau prasidės taip žadėtas lozungas (gyvensim gerai)geras tėvas pirmiausia pamaitina ir prižiūri savo šeima ,o tik paskui dovanas arba aukas skiria kitiems.bet tauta neturi gero tėvo,o gaila.

Klaipedietė

Kiek dar aukoti,juk neaišku kur produktai keliauja???

romas

tai maistas bus skirtas pedoparteciams? juk vargseliai valdziazveriai badauja? dar ir ziema artinasi ir hamas puola sinagoga reikia kaupti atsargas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS