Marijampolės apskrities policija: baudų pažeidėjams neskyrėme, tik įspėjome | kl.lt

MARIJAMPOLĖS APSKRITIES POLICIJA: BAUDŲ PAŽEIDĖJAMS NESKYRĖME, TIK ĮSPĖJOME

  • 6

Marijampolės apskr. VPK aptarnaujamoje teritorijoje, kaip ir visoje šalyje, pareigūnai vykdė prevencines priemones, siekiant užtikrinti, jog viešose vietose asmenys laikytųsi nustatytos tvarkos, tinkamai dėvėtų apsaugines veido kaukes, nesibūriuotų, informuoja Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Tačiau gaila, bet ne visi išgirdo prašymus būti atsakingais ir sąmoningais savo ir aplinkinių atžvilgiu – nuo spalio 31 d. iki lapkričio 1 d. pareigūnai visoje aptarnaujamoje teritorijoje patikrino 189 uždarose ir atvirose vietose veikiančias prekybos, paslaugų teikimo ir veiklos vykdymo vietas, kurio metu įspėta 118 fizinių asmenų ir  6 juridiniai asmenys.

Taip pat pareigūnai įspėjo: dėl kaukių nedėvėjimo ar netinkamo jų dėvėjimo – 208 asmenis; dėl atstumų nesilaikymo – 195 asmenis; dėl būriavimosi didesnėmis nei 5 asmenų grupėmis – 21 kartą.

Pažymėtina ir tai, kad Marijampolės apskrities policijos pareigūnai šį savaitgalį apsiribojo tik įspėjimais ir nesurašė asmenims nei vieno administracinio nusižengimo protokolo, susijusio su karantino reikalavimų laikymusi. Be to, apskrities pareigūnai dalino apsaugines veido kaukes jų neturintiems asmenims.

"Tikimės dar didesnio visuomenės sąmoningumo, saugokime vieni kitus ir laikykimės nustatytų reikalavimų", - ragina policijos pareigūnai.

GALERIJA

  • Marijampolės apskrities policija: baudų pažeidėjams neskyrėme, tik įspėjome
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Vėjas

Durną ir bažnyčioje muša.

M

Mūsų farai mokosi iš baltarusijos omono

Ju

Juk pas mus amonas valdo drasko pensininkus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS