N. Venckienė parašė antrą laišką Lietuvai | kl.lt

N. VENCKIENĖ PARAŠĖ ANTRĄ LAIŠKĄ LIETUVAI

  • 31

Jau 7 mėnesius dingusi Seimo narė Neringa Venckienė vėl apsireiškė, rašo portalas delfi.lt

„Drąsos kelio“ partijos internetiniame puslapyje atsirado parlamentarės tekstas, kuriame ji kaltina politikus, žurnalistus ir policija bandymais su ja susidoroti, skelbia „Info diena“.

Antrąjį viešą laišką besislapstanti Seimo narė paskelbė „Drąsos kelio“ internetiniame puslapyje.

Kliuvo premjerui Algirdui Butkevičiui, kuris esą tvirtino, kad N. Venckienė negali būti Seimo narė, nes parlamente šiuo metu nedirba.

Pylos nuo N. Venckienės gavo konservatoriai ir liberalai, kurių iniciatyva siūloma pradėti N. Venckienės apkaltos procesą.

„Ačiū ir liberalui Šimašiui, kuris tikriausiai paskutinis matė tuo metu kaltinamąjį pedofilija, vėliau reabilituotą A.Ūsą šioje žemėje. Ačiū visam Liberalų sąjūdžiui, kurio gretose yra A.Ūso pusbrolis Vytautas Ūsas, už rūpestį dėl mano mandato” , - rašoma N. Venckienės laiške.

N. Venckienės rūstybę užsitraukę politikai, tokių kalbų nesureikšmina.

Kaip „INFO TV“ sakė liberalų sąjūdžio frakcijos narys Remigijus Šimašius, parlamentarė kaltinimais svaidosi ne pirmą kartą.

Besislapstančios parlamentarės bendražygiai sako su N. Venckiene tiesiogiai nebendraujantys, apie ją pasiteiraujantis tik pas buvusios teisėjos artimuosius.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

taip

Didziule pagarba s[a[ moteriai,te padeda Dievas tau,Neringa,visa Lietuva su tavimi!

Ala

STIPRYBĖS JUMS GERBIAMA NERINGA.

sigitas2

Kas gali gyventi tokioje šalyje,kur viena po kitos rezgiamos žmgžudystės Ačiū Dievui ,kad dar N Venskienė sveika Telaimina ją Dievas Ir visaLIETUVA dėl kurios Ji taip žiauriai grumesi Su klanu ir korumpuotais valdininkais Tiesa nugalės Matė visas pasaulis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS