Panevėžyje – šokiruojantis vaizdas: kelnes nusimovęs vyras imitavo lytinį aktą | kl.lt

PANEVĖŽYJE – ŠOKIRUOJANTIS VAIZDAS: KELNES NUSIMOVĘS VYRAS IMITAVO LYTINĮ AKTĄ

Šeštadienį, Panevėžio sporto centro vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo keistą įvykį. Įraše matoma, kaip vyras prieina prie Sporto centro durų, nusimauna kelnes ir atsigula ant žemės, imituodamas lytinių santykių veiksmą. Toks poelgis nustebino  įstaigos administraciją, kuri džiaugėsi, jog tądien centre nebuvo sportininkų.

Beje, įrašą naujienų portalui JP atsiuntė sunerimę Sporto centre sportuojančio vaiko tėveliai.

Pamatė peržiūrėję savaitgalio vaizdo įrašus

Panevėžio sporto centre dirbantis imtynių treneris Marius Baranauskas naujienų portalui JP teigė, kad savaitgalį užfiksuotus vaizdo įrašus, administracija peržiūrėjo tik pirmadienį.

„Tiesiogiai šis vaizdas nebuvo matomas. Kitu atveju iškart būtų iškviesta policija. Na, o čia vaizdą pamatėme tik pirmadienį, atsukę kameras. Ar bus kreiptasi į policiją, nežinau. Tai spręs direktorius“, – sakė jis.

Pasiteiravus, ar toks atvejis – pirmas, treneris pabrėžė, jog tokį šokiruojantį vaizdą matė pirmą kartą.

Pastate žmonių nebuvo

Panevėžio sporto centro direktorius Saulius Raziūnas apie įvykį sužinojo tik žurnalistams jam paskambinus.

„Atostogavau, todėl apie įvykį girdžiu pirmą kartą. Vis dėlto, pasikalbėjus su darbuotojais išsiaiškinau, kad tuo metu, kai vyras keistai elgėsi, žmonių pastate nebuvo. Dėkui Dievui, jog nebuvo jokių sportininkų. Turbūt teks kreiptis į policiją, nors žalos ir nėra, bet galbūt jie padės nustatyti asmenį“, – kalbėjo direktorius.

Pagal vaizdo įrašą pažeidimo nustatyti negali

Tuo tarpu Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Jukniūtė atviravo, kad komisariato dar nepasiekė pranešimas apie įvykį.

Paklausus, kas grėstų įraše matomam vyrui už tokį elgesį, policijos atstovė tikino, kad vien pagal vaizdo įrašą negalima nustatyti pažeidimo rimtumo.

„Gali būti tik nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas pagal Administracinių nusižengimo kodeksą (481 str.), o, paaiškėjus kitoms aplinkybėms, kurios yra išaiškinamos atliekant ikiteisminį tyrimą, gali būti baudžiamas ir pagal Baudžiamojo kodekso 284 str.“, – teigė ji.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Anonimas

LGBT Q vaisiai...

GGG

Toliau integruokite į visuomene (tuos kur su galvele negerai) tai su galvom taps negerai ir sveikiems...

>>>V.M. \\\\\.../////

>Brolau,taigi problema,nes psichų-iškrypėlių jau DAUGUMA,ypač aukštose kėdėse,normalųs jau MAŽUMA tai lengviau juos izoliuoti,nes aniems vietų per mažai.____"Laisvoje" Lietuvoje normaliam gyventi didelė problema,vagys-banditai siaučia,o mūsų "valdžia" anuos tik ir gina,o ne šunaują.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS