Raginama dažniau skelbti atvejus, kai nepaklūstama pareigūnams | kl.lt

RAGINAMA DAŽNIAU SKELBTI ATVEJUS, KAI NEPAKLŪSTAMA PAREIGŪNAMS

Susisiekimo ministerija pritaria policijos siūlymui žiniasklaidoje dar dažniau viešinti atvejus, kai pareigūnų stabdomi eismo dalyviai nestoja arba nepaklūsta kitiems policijos reikalavimams.

Ministerijos saugaus eismo skyriaus vedėjas Vidmantas Pumputis sako, kad viešumas yra gera priemonė kovojant su tokiais pažeidėjais.

Apie didesnį pažeidėjų viešinimą diskutavo Eismo saugumo komisija, kuri tikisi, jog ši priemonė padės sumažinti žuvusių ir sužeistų eismo įvykiuose žmonių skaičių.

Šiemet iki liepos pabaigos eismo įvykiuose žuvo 101 žmogus. Tai pats mažiausias rodiklis nuo Lietuvos Nepriklausomybės atgavimo. Tačiau daugėja sužeistųjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Emigrantas

O ar visada pareigūnų reikalavimai yra teisėti? Nes pas pareigūnus dar vis gajus sovietinis mentalitetas: aš su uniforma, vadinasi - vadas!!!

Suprantama

Tautos didvyriai, ar nors jau pabandę- turi būt žinomi, ir įmanomai pagerbti.

Kęstas

Juknevičienės marazmas išeina iš krantų: Konservatorė Juknevičienė klykia, kad tokiomis aplinkybėmis, kai Rusija vos ne mobilizaciją skelbia, Lietuva turėjo skubiai kreiptis į sąjungininkus dėl NATO bataliono įkurdinimo paankstinimo. Juknevičienė teisi. Jei prieš budulį, papjovusį policininką, būtų stovėję ne du policininkai, o visas NATO batalionas, tai drama būtų įdomesnė. Bet karo specialistai, geresni, negu Juknevičienė, sutinka, kad batalionas nieko nepadėtų prieš rusų divizijas, o matant, kad amerikiečiai nesutinka kelti branduolinį karą dėl teritorijų netoli Sankt Peterburgo, batalionas netenka net ir paskutinės tripwire prasmės: priversti JAV panaudoti branduolinį ginklą, bandant apsaugoti tą batalioną nuo pralaimėjimo gėdos. (mokslas-studijos-ekonomika)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS