Kel­tą „Kau­nas Sea­ways“ ap­tar­naus es­tai | kl.lt

KEL­TĄ „KAU­NAS SEA­WAYS“ AP­TAR­NAUS ES­TAI

Kel­tų lai­vy­bos li­ni­jos iš Klai­pė­dos į Zas­ni­cą už­da­ry­mas „DFDS Sea­ways“ kom­pa­ni­jos lai­vy­bo­je pa­tei­kė nau­jų po­ky­čių.

Kel­tų lai­vy­bos li­ni­jos iš Klai­pė­dos į Zas­ni­cą už­da­ry­mas „DFDS Sea­ways“ kom­pa­ni­jos lai­vy­bo­je pa­tei­kė nau­jų po­ky­čių.

Nuo rug­sė­jo 4 d. jau at­šauk­ti vi­si tre­čia­die­nio rei­sai iš Zas­ni­co ir ket­vir­ta­die­nio rei­sai iš Klai­pė­dos.  Rug­sė­jo pa­bai­go­je ši li­ni­ja bus vi­siš­kai už­da­ry­ta. Li­ni­ją ap­tar­na­vęs kel­tas „Kau­nas Sea­ways“ nuo spa­lio pra­dės plau­kio­ti nau­ju marš­ru­tu tarp Es­ti­jos Pal­dis­ki ir Šve­di­jos Ka­pells­kar uos­tų.

Kom­pa­ni­jos „DFDS Sea­ways“ va­do­vas An­der­sas Refs­gaar­das aiš­ki­no, kad nau­jo­je li­ni­jo­je plau­kio­sian­čia­me kel­te „Kau­nas Sea­ways“ bus žy­mių pa­si­kei­ti­mų. Kel­to štur­ma­nų ir tech­ni­nis per­so­na­las liks tas pa­ts, ta­čiau kei­sis ap­tar­nau­jan­tys dar­buo­to­jai.  Dirb­ti į kel­tą bus priim­tas es­tų ap­tar­nau­jan­tis per­so­na­las.

10 va­lan­dų rei­se tarp Pal­dis­ki ir Ka­pells­kar kel­tas „Kau­nas Sea­ways“ plau­kios kar­tu su da­bar šią li­ni­ją ap­tar­nau­jan­čiu kel­tu „Pat­ria Sea­ways“, kaž­ka­da taip pat dir­bu­siu li­ni­jo­se iš Klai­pė­dos. Da­bar vie­no kel­to „Pat­ria Sea­ways“ ap­tar­nau­ja­mas marš­ru­tas tarp Es­ti­jos ir Šve­di­jos nė­ra pa­to­gus ke­lei­viams.  Lai­vas plau­kia vi­są die­ną, ke­lei­viams ne­pa­to­gu ja­me lū­ku­riuo­ti 10 va­lan­dų.  At­si­ra­dus dar vie­nam kel­tui, plau­ki­mai bus nak­ti­niai, ke­lei­viai jų be­veik ne­pa­jus, nes ga­lės pa­to­giai mie­go­ti lai­vo ka­ju­tė­se.

1989 me­tais kaip ge­le­žin­ke­lio są­sta­tų ga­be­ni­mo kel­tas sta­ty­tas „Kau­nas“ 1994-ai­siais bu­vo iš es­mės per­tvar­ky­tas. Ja­me ke­lei­viams įreng­tos 198 vie­tos ka­ju­tė­se bei 64 sė­di­mos vie­tos sa­lo­ne. Kel­te yra du res­to­ra­nai, trys ba­rai, par­duo­tu­vė, sau­na, vai­kų žai­di­mų kam­ba­rys. Jis yra ana­lo­giš­kas kel­tui „Pat­ria Sea­ways“, tik šiek tiek lė­tes­nis („Kau­nas Sea­ways“ grei­tis – 16,5 maz­go, kai „Pat­ria Sea­ways“ - 18 maz­gų). Kel­te „Pat­ria Sea­ways“ yra 207 vie­tos ka­ju­tė­se bei 51 sė­di­ma vie­ta sa­lo­ne.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

agentas

Eilinį kartą nuotrauka labai į temą. Žurnalistai, ar sugebat perskaityti kas ant laivo borto parašyta ir palyginti su užrašu po nuotrauka? Jau nealbant, kad iš tolo matosi, kad tai ne minimas keltas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS