Miesto centre – tiksinti bomba | kl.lt

MIESTO CENTRE – TIKSINTI BOMBA

Dar kartą įsitikinome, miesto centre turime tiksinčią bombą – S.Dariaus ir S.Girėno aerodromas kelia rimtą pavojų miesto gyventojų gyvybei... Nekalbant jau apie aleksotiškių ramybę.

Reikia tik dėkoti Dievui, kad praeitą savaitę į šį apkerpėjusį aerodromą nesugebėjęs nusileisti  lėktuvėlis rėžėsi tik į kalną ir nieko nesužeidė.  O jei būtų įsirėžęs į ramiai namuose su šeimomis besiilsinčius žmones, mokyklą ar vaikų darželį arba į šalia įsikūrusią didžiulę turgavietę?

Kodėl S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome esantys lėktuvai be jokių apribojimų leidžia sau skraidyti virš aleksotiškių namų ir gatvių?  Ar jie tikrai skraido pagal jiems leidžiamą maršrutą? Net mokomieji skrydžiai vykdomi virš miestiečių galvų.

Kas gali atsakyti, ar šiame aerodrome yra įdiegta skrydžių saugumo programa, užtikrinanti maksimaliai įmanomą miestiečių saugumą?

Įdomu, kas nustato, o juo labiau reguliuoja, kur ir kaip skraido šiame aerodrome reziduojantys  lėktuvai?

Kas bus kaltas, jei  kitą kartą nelaimė nutiks žmonių kieme? Neužtenka to, jog kaltę nelaimės atveju prisiims koks valdininkėlis.

Manau, kad turime šį klausimą spręsti iš esmės – jei dar vis yra norinčių palikti šią tiksinčią bombą miesto centre, būtina investuoti tiek pinigų, kad aerodormo saugumo sistemos atitiktų aukščiausius Europos standartus.

Jei pinigų nėra, kuo skubiau reikia iškelti šį aerodormą į užmiestį. Tada nelaimės atveju kentės bulvių laukai ar pievos, o kauniečiai bus saugūs.

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

svirbigala

paklauskit aleksotiškių ar trukdo tie visi skraiduoliai ir bus aišku :pažiūrėti gražu bet ištikrųjų -PAVOJINGA

dr. Jonas Ramanauskas

"Miesto centre – tiksinti bomba" Prasau nesiartinti ir nekisti nagu - SUSPROGS! Geda skaityti interesu paskatinta rasliava. Grobuonims neturetu buti vietos Kauno dienoje.

Rimantas

Čia priėjo Ona ir kaip visada pasakė eilinę nesąmonę. Aerodromui jau šimtas metų ir intesyvumas ne toks kai būdavo anksčiau. O virš miestų visame pasaulyje skraido lėktuvai. O čia tik maži lėktuvėliai. Kam nepatinka aerodromo kaimynystė tegu keliasi kitur, nes aerodromas buvo jau tada , kai jie čia negyveno. Tada reikėjo rinktis kur gyventi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS