Gal pakaks plepėjimo tribūnoje? | kl.lt

GAL PAKAKS PLEPĖJIMO TRIBŪNOJE?

Kai yra galimybė, kartais tenka pasiklausyti vadinamosios klaipėdiečių tribūnos prelegentus. Kaip suprantu, į ją miesto tarybos posėdžių metu gali lipti kas tik nori ir šnekėti ką tik nori.

Tačiau nesunku pastebėti, kad ne taip retai toje tribūnoje kalbama apie bet ką arba lipa į ją visokie bedarbiai, abejotinos reputacijos veikėjai, kurie arba turi kažkokių savo tikslų, arba tiesiog visai neturi ką veikti.

Dažniausiai ta „tribūna“ būna atvira darbo dieną, darbo metu, tad kyla klausimas, kodėl tie žmonės nedirba ir kas juos tada išlaiko? Juk dauguma klaipėdiečių tokiu metu įtemptai dirba.

Ir šiaip akivaizdu, kad visa ta „tribūna“ ir jos „oratoriai“ tiesiog tik gaišina klaipėdiečių išrinktų politikų darbų laiką, kurį būtų galima skirti rimtesniems dalykams.

Todėl reikėtų kuo greičiau atsisakyti šito „atviros tribūnos“ projekto, nes jis akivaizdžiai išsigimė ir su demokratija nebeturi nieko bendra. Reikia leisti miesto valdžiai kuo greičiau daryti būtiniausius darbus, kurių susikaupė itin daug, o ne gaišti laiką klausantis nesąmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS