Apie kritinį metą | kl.lt

APIE KRITINĮ METĄ

Kritinis, neprognozuojamas Mėnulio mėnesio pabaigos metas. Tuo tikra žvaigždėse (ne elito, o tos, kur danguje) ateities ženklų ieškanti žinovė, kuriai, regis, nė motais, kad kada nors iš jos darbą atims dirbtinis intelektas. Robotai juk niekada nepajėgs perprasti žmogaus prigimties algoritmų: kaip išmaniųjų technologijų amžiuje vis dar dera viduramžių pramanai?

Bet, kai sudėlioji nieko gero nežadančius faktus, sunku ignoruoti dangaus kūnų įtaką šios žemės padarams – dideliems ir mažiems, garsiems ir nelabai, godotiniems ir atgrasiems.

Gal tikrai kritinis ir neprognozuojamas tas metas? Juk pastaruoju metu daug kam slysta žemė iš po kojų.

Kai sudėlioji nieko gero nežadančius faktus, sunku ignoruoti dangaus kūnų įtaką šios žemės padarams.

Štai generolas Armagedonas, tas pats, į kurį Kremliaus mažylis dėjo dideles viltis ir dar ne taip seniai it mesiją siuntė į Ukrainos frontą gelbėti specialiosios operacijos, staiga ėmė ir prarado paties pačiausio malonę. Iš pareigų jis ūmai atšauktas įtarus, kad prisidėjo prie „teisingumo žygio“ į Maskvą kartų su „Wagner“ orkestrantais. Pasmerktas dabar generolas sėdėti namie uždarytas, kol apie jį bus pamiršta.

Dar vienas karybos genijus – Rusijos gynybos ministras egzotiška pavarde – po pusantrų metų kruvinos ofenzyvos Ukrainoje staiga rėžė iš peties: „Viena prioritetinių humanitarinių specialiosios karinės operacijos užduočių – išlaisvinti Rusijos kareivius iš ukrainiečių nelaisvės.“

Rusai tik pasitikslino, ar teisingai suprato: „Pasirodo, specialioji operacija buvo pradėta tam, kad Rusijos kariai patektų į nelaisvę, o kiti Rusijos kariai juos vaduotų?“.

Bet net ir tokiame nesėkmių ruože svarbi savitvarda, tad didysis Maskvos „taikdarys“ telefonu Malio chuntos lyderį paragino taikiai išspręsti Nigerio krizę.

Gairės: karas Ukrainoje, Rusija, astrologija
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS