D(r)ama ant pakylos | kl.lt

D(R)AMA ANT PAKYLOS

Europos dailiojo čiuožimo čempionatas Kaune buvo nuostabus. Tikra ledo pasaka. Tačiau pakišo kipšas uodegą ir ledo rūmai aptemo. Nelemtas kipšas. Jau vyksta jo paieškos. Tik kaip jis atrodo ir kaip jį rasti? Vieni sako, kad kipšas pasirodė dailios mergelės pavidalu. Ir ne bet kur, o sakraliausioje čempionato vietoje – ant teisėjų pakylos. Tai čempionato altorius.

Dėl to buvo sukrėstas ir gal net įskaudintas Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentas V. Jasutis, kuris viešai pasakė: „Aš net negaliu eiti ten kaip prezidentas, kaip šito čempionato organizatorius.“ O mergelė pateko ir dar pareiškė pastabų V. Jasučio kolegai!

Tada ant mergelės buvo paleisti tankai. Vyrai apstojo ją kaip krankliai, na, ir pradėjo kapoti. Viskas atrodė gana žeminančiai: kalbėta apie antrankius mergelei, pareikalauta atiduoti akreditacijos kortelę, darbuotojos striukę, pareikšta, kad mergelė atleista iš pareigų, ji buvo nuvesta į apsaugos patalpą, iškviesti apsaugininkai, atvyko policija, mergelei teko papūsti į alkotesterį, galiausiai ji tiesiog buvo išvesta iš arenos. Jokio rafinuotumo ir elegancijos, kuria buvo galima mėgautis čempionato metu. Ką tokio klaikaus ta mergelė padarė? Štai ką: atlikdama darbo užduotį susikirto su V. Jasučio kolega – čempionato organizacinio komiteto nariu, nuo kurio, pasak mergelės, galimai sklido tam tikras kvapelis ir kuris mergelę pavaišino keiksmažodžiais. Jei mergelė tiesiai pasakė (o būtent taip, anot jos, ir buvo), ką galvoja apie kvapelį ir keiksmažodžius... Ir dar ant čempionato altoriaus... Tad suprantama, kodėl vyrai su mergele elgėsi it musulmonai fundamentalistai savo maldos namuose. O ko cackintis su moteriškėmis.

Tačiau dailioji mergelė neapsigobė nuolankumo čadra – sukėlė antrą dramos veiksmą. Įsitraukė ministras, teisininkai, darbo inspekcija, policija, lyčių lygybės ekspertai. Ir viskas dėl mergelės, prie kurios dailiojo čiuožimo čempionato metu nepasitaikė damas dailiai apčiuožinėti mokančio džentelmeno.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

koks fesimisciu

visu siekis !!! A 'zurnalistai'??? Ispopuleret atkreip i save demesi ,gal ka buvo ant kuno uzsirasius ,bet nrpavyko ,populecintis ?

žinoma žinoma.

na, jeigu čiaužymo kontorėlės biurokratėlis grasinasi, kad eis "spausti prezidentą", tai 200proc. tikiu, kad moters pateikta istorija yra visiška tiesa. Arogancija, ir susireikšminimas, kad mes du, gražūs gudruoliai patvarkysim tą bobą išsiliejo į rimtas problemas, kur šitų dviejų sėbrų " užgautos" ambicijos tėra absoliutus nulis...Jeigu darbo inspekcija išdrįs konstatuot, kad buvo nelegalus darbas, lėks karūna , kartu su galva, ir tetai Vanagienei beliks kukliai patylėti.

Cha cha cha

Na, Dambrauskai, suskėlei kaip tikras intrigos meistras - šliukštelėjai žibalo į begęstantį lauželį. Dabar tiek organizatorių, tiek damutės palaikytojai, įrodinėdami savo teisumą, iš naujo bandys kaktų kietumą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS