Plinta naujas R. Kadyrovo vaizdo įrašas: mikčioja, kalba lėtai, pameta mintis | kl.lt

PLINTA NAUJAS R. KADYROVO VAIZDO ĮRAŠAS: MIKČIOJA, KALBA LĖTAI, PAMETA MINTIS

  • 3

„VChK-OGPU“ kanalas platformoje „Telegram“ pasidalijo Čečėnijos lyderio Ramzano Kadyrovo ir Rusijos gvardijos vado Viktoro Zolotovo susitikimo vaizdo įrašu, kuris turėjo būti įkeltas į R. Kadyrovo kanalą. Tačiau tai padaryta nebuvo, nes Čečėnijos vadas atrodė labai prastai.

„VChK-OGPU“ duomenimis, įrašas buvo padarytas rugsėjo 21 dieną. Filmavimas vyko patalpose, esančiose šalia penktojo Rusijos Federacijos centrinės klinikinės ligoninės korpuso, kuriame įsikūręs R. Kadyrovas.

Kadangi filmavimas buvo atliktas skubiai čečėnų pusės prašymu, V. Zolotovas aiškiai nežino, apie ką kalbėti. Jis sveikina R. Kadyrovą su motinos jubiliejumi, kuris buvo rugpjūčio pradžioje, ir su respublikos gimtadieniu, kuris buvo rugsėjo pradžioje. R. Kadyrovas bando atsakyti į sveikinimus, bet jam nepavyksta.

Pasibaigus trumpam susitikimui R. Kadyrovas pradeda kalbėti, tačiau atrodo, kad jam tai daryti sunku. Jis kalba lėtai, tyliai ir mikčioja. Kartais atrodo, kad visiškai pameta mintį.

Anot „VchK-OGPU“, nenuostabu, kad buvo nuspręsta nepublikuoti susitikimo. O vietoje jo R. Kadyrovo „Telegram“ kanalas paskelbė įrašą, kaip jo sūnus Adamas sumušė Korano degintoją Nikitą Žuravelį

„Telegram“ kanalo „VChK-OGPU“ vaizdo įrašas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Cha

Taigi jis jau seniai miręs, sakė chocholų radijas. O čia ėmė ir atsigavo is numirusiųjų.....gera rusų medicina. Tik Navalnas ir Saakašvilis nemirtingi.

Keista,kad išdidūs čečėnai

toleruoja šitą putininį mėšlą.

tai

pripliusuokit prie zelionkos bus 2 pp narkusai ceczydas 1ez=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS