Prancūzijoje deglo estafetėje pirmą kartą nepavyko uždegti olimpinės liepsnos | kl.lt

PRANCŪZIJOJE DEGLO ESTAFETĖJE PIRMĄ KARTĄ NEPAVYKO UŽDEGTI OLIMPINĖS LIEPSNOS

  • 2

Paryžiaus olimpinių žaidynių deglo estafetėje šeštadienį patirtas pirmasis nesklandumas, kai olimpinė ugnis, kuri uždegama kiekvienos dienos pabaigoje, nebuvo uždegta.

Trečiajame 78 dienas trunkančios kelionės etape Manoske, į šiaurę nuo Marselio, prancūzų plaukikė Ophelie-Cyrielle Etienne (Ofeli-Sirjel Etjen), 2012-ųjų Londono olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoja, du kartus nesėkmingai bandė uždegti ugnį.

Pareigūnai teigė, kad kilo techninė problema, nors ugnis buvo sėkmingai uždegta du ankstesnius vakarus Marselyje ir Tulone.

Deglo estafetė, kuri pasieks Paryžių iki liepos 26 dieną vyksiančios atidarymo ceremonijos, šeštadienį vyko be jokių incidentų, kai ji keliavo per Aukštutinio Provanso Alpių vietoves.

Iš viso deglo estafetėje dalyvaus apie 10 tūkst. bėgikų, kurie bėgs per 400 Prancūzijos miestų ir miestelių, taip pat kai kurias užjūrio teritorijas, įskaitant Gvadelupą, Naująją Kaledoniją ir Reunjoną.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

na

DIEVO RANKA OLIMPINES ZAIDYNEMS BUS KRACHAS,,,,

Anonimas

Tai zenklas kad NEBUS tu fasistiniu pi.d.e.r.u taip vad. ,,olimpiniu,, zaidyniu. Izraelio sionistai sukels pasaulini kara.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS