R. Kadyrovas: J. Prigožinas nematė arba nenorėjo matyti viso vaizdo, kas vyksta šalyje | kl.lt

R. KADYROVAS: J. PRIGOŽINAS NEMATĖ ARBA NENORĖJO MATYTI VISO VAIZDO, KAS VYKSTA ŠALYJE

  • 3

Ramzanas Kadyrovas, Rusijos prezidento rėmėjas ir čečėnų lyderis, savo „Telegram“ paskyroje pareiškė užuojautą Jevgenijaus Prigožino artimiesiems ir negailėjo gerų žodžių „Wagner“ lyderiui.

„Su J. Viktorovičiumi mums dažnai tekdavo spręsti sunkiausius klausimus. Iš kitų jis išsiskyrė reagavimu, išskirtiniu bendravimu ir atkaklumu. Jis visada buvo pasiruošęs padėti ir tikrai padėjo iš visos širdies. Taip pat padėjome jam kai kuriais klausimais dėl Libijos ir Afrikos. Mes turėjome daug bendro. Vieno apsilankymo metu jis man įteikė „Wagner“ aukso medalį už ypatingus nuopelnus. Jis buvo svarbus asmuo nacionaliniu mastu“, – „Telegram“ rašė R. Kadyrovas.

Čečėnų lyderis taip pat pridėjo, kad J. Prigožinas pastaruoju metu arba nematė, arba nenorėjo matyti viso vaizdo, kas vyksta šalyje.

„Paprašiau jo palikti asmenines ambicijas dėl itin svarbių nacionalinių reikalų. Visa kita gali būti nuspręsta vėliau. Bet jis buvo toks, J. Prigožinas, su geležiniu charakteriu ir noru pasiekti savo tikslą čia ir dabar. Jo mirtis yra didžiulė netektis visai valstybei. Reiškiu nuoširdžią užuojautą J. Viktorovičiaus šeimai ir draugams“, – teigė R. Kadyrovas.

Sudužo privatus J. Prigožino lėktuvas

Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nu jo

Na ka, don don kadyrovas nus nuimtas sekantis kaip antras turintis savo armija. Na gal jo ta armija yra tik-tokine, bet vistiek. Ras kur vien galva patvoryje kur.

Aš \\\\\.../////

tą kadyrą gerbiu vien už tai,kad p'Ydrams davė "garo" tik va,jie Lietuvoje gavo šiltą ped'lizdą.

Adjos,pone !

R.Kadyrovui linkime keliauti pas savo draga J. Prigozina,nes ju darbai ir mintys sutampa.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS