Respublikonų senatorius: D. Trumpas neapleis NATO | kl.lt

RESPUBLIKONŲ SENATORIUS: D. TRUMPAS NEAPLEIS NATO

Respublikonų senatorius J. D. Vance‘as užtikrino NATO sąjungininkus, kad jie gali pasikliauti JAV ir ši padėtų, jeigu Aljanso narės būtų užpultos, praneša naujienų agentūra dpa.

Vienas didžiausių buvusio prezidento Donaldo Trumpo rėmėjų Kongrese sako, kad JAV gintų kitas NATO nares ir tuo atveju, jeigu D. Trumpas laimėtų prezidento rinkimus lapkričio mėnesį ir antrą kartą taptų prezidentu.

„Aišku, kad mes mylime savo NATO sąjungininkus ir, manau, kad mes vertiname NATO aljansą, ir tai galioja visam politiniam spektrui“, – J. D. Vance‘as sakė sekmadienį Miuncheno saugumo konferencijos paraštėse.

Anot jo, D. Trumpo ir kitų respublikonų žinutė yra ta, kad, kalbant apie gynybą, Europa turi šiek tiek daugiau pasirūpinti pati savimi.

Jis sakė žurnalistams, kad jei Europa iš tiesų mano, jog Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas „kelia egzistencinę grėsmę“, tuomet ekonominės galybės kaip Vokietija turi padaryti daugiau.

Sekmadienį pasibaigusioje 60-ojoje Miuncheno saugumo konferencijoje dalyvavo daugiau nei 30 JAV Kongreso narių.

D. Trumpas neseniai pareiškė, kad laimėjęs JAV prezidento rinkimus jis negintų tų NATO valstybių, kurių gynybos išlaidos neatitinka įsipareigojimų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Tikrai

Subingalvis susireikšminęs, reikia jį deportuoti pas draugą putiną.

Jeigu

šitas subingalvis galvoja esantis protingas , kodėl protingo sakinio nėra pasakęs ? Bus debilui po viso šito kankano daug reikalū . Panulins išmintingi amerikiečiai šitą šūdo gabalą . Jie jau jaučia , kas artėja . Nebuvo JAV istorijoj tokiū dalykų , ir nebus . Dabar šitas soliariumo gaidys laikosi tik dėl ju demokratijos , kuri pirma pasaulyje ją išpuoselėjo . Bet viskas turi ribas . Jo laukia milžiniškas pažęminimas , ir bankrotas visom prasmėm . Turės atsakyti už bereikalingas aukas Ukrainoje , dėl psichopatiško valdžios troškimo . Jis ne politikas , o žlugęs debilas . Atiduočau po visko Ukrainiečiams , kad tą ryžą kaltūną nuplėštū , ir nulinčiuotū kaip kadais Libijos Kadafi . Tik jau pradėjo suprast , kad gali tekt į huilyną bėgt , nes demokratijos lopšy jam vietos nebus . Tokiu istorijoj buvo daug , ir visi kacapyne baigė kepenū ciroze . Laukiu šito kaip išganymo . Slava Ukraine .

Pakrante

Trampas ir saika sėdi putlerio kišenėje,respublikonai apsisike yra juodai !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS