Rusija sutiktų su pinigine kompensacija už neperduotus karo laivus „Mistral“ | kl.lt

RUSIJA SUTIKTŲ SU PINIGINE KOMPENSACIJA UŽ NEPERDUOTUS KARO LAIVUS „MISTRAL“

  • 5

Rusija priimtų piniginę kompensaciją, jeigu Prancūzija galutinai nuspręstų neperduoti Maskvos užsakymu pastatytų dviejų „Mistral“ klasės jūrų desanto laivų, pirmadienį pareiškė vienas Kremliaus pareigūnas ir pridūrė, kad jo šalis ramiai reaguoja į delsimą perduoti tuos laivus.

Prancūzija neribotam laikui atidėjo pirmojo iš dviejų karo laivų perdavimą, argumentuodama, kad negali įvykdyti sutarties sąlygų dėl konflikto rytų Ukrainoje.

„Rusijos Federacijos prezidentas pabrėžė, kad mes apskritai ramiai vertiname padėtį, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė prezidento Vladimiro Putino padėjėjas Jurijus Ušakovas. – Mus iš principo tenkintų abu variantai: arba laivai, arba pinigai.“

„Tačiau sumokėti pinigai turi būti grąžinti“, – perspėjo jis.

J.Ušakovas patvirtino, kad per praeitą savaitgalį viename Maskvos oro uoste įvykusį trumpą V.Putino ir Prancūzijos prezidento Fransois Hollande'o (Fransua Holando) susitikimą klausimas dėl „Mistral“ nebuvo diskutuojamas.

„Iš mūsų pusės netgi nebuvo jokių mėginimų jį kelti“, – sakė pareigūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Rusui

Tu, kaip viską žinantis, geriau parašyk kelis kilogramus rublų Rusyne keičia į 1 eurą ir tuo viską pasakysi.

RUSAS

O beveik 900 miln. doleriu skola nurase uzbekam.Ka paskutiniai pinigai Rusijoj?

mizantriperiui

Sitas laivas niekam nereikalingas.Galima piratus vaikyti,bet labai brangus malonumas.Daugiau jis niekam tikes.Tu nezinai Rusijos ekonomikos.Rusija turi labai didele atsarga,daug pinigu eurokolchozo ekonomikoj.Ant sekanciu metu is tu pinigu isskirta keliu statybai du kartus daugiau nei siemet,ir labai dideli pinigai skirti BAMO ir TRANSSIBO gelezinkelio keliu modernizacijai Taip kad Rusija pergyvens bet kokias sankcijas.Tik tu pinigu gaila
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS