Rusijos kalėjimas auklėja A. Navalną: 100 dienų klausosi to paties V. Putino metinio pranešimo | kl.lt

RUSIJOS KALĖJIMAS AUKLĖJA A. NAVALNĄ: 100 DIENŲ KLAUSOSI TO PATIES V. PUTINO METINIO PRANEŠIMO

  • 7

Rusijos opozicijos aktyvistas Aleksejus Navalnas instagramo paskyroje pasipasakojo apie neįprastą jam taikomą auklėjimo priemonę. Pasirodo, kad jis jau 100 dienų klausosi tos pačios Vladimiro Putino kalbos. Kolonijos, kurioje laikomas Kremliaus režimo oponentas, vadovybė teigia, kad tai yra „auklėjamojo darbo“ dalis.

„Jubiliejus. Lygiai 100 dienų iš eilės kiekvieną vakarą klausausi 2023 02 21 V. Putino metinio pranešimo. Klausiu už politinės informacijos sklaidą atsakingo žmogaus: ar jūs normalūs? Įdėkite kitą Putiną, nejaugi neužtenka jo pasakytų kalbų?“ – rašo vienas aršiausių Rusijos prezidento kritikų.

Įkalintas Kremliaus oponentas prisipažino sulaukęs atsakymo, kuris jį nustebino: „Tai 23-ejų metų metinis pranešimas. Vadinasi, turėtume jo klausytis visus 23-ejus metus. Išeis kitas pranešimas – klausysimės jo“, – paaiškino kaliniui vadinamasis įkalinimo įstaigos viršininko pavaduotojas politiniam švietimui. 

Instagramo nuotr. 

Instagrame A. Navalnas įkėlė ir pažymą, kurioje patvirtintas laikas (nuo 19.30 val. iki 21 val. ), kai įkalinimo įstaigoje klausomasi Rusijos prezidento kalbos, pasakytos 2023 m. vasario 21 d. 

Kaip rašėme,  V. Putinas 2023 m. vasario mėn. 21 d. metiniame pranešime, kurio dabar priverstas nuolat klausytis A. Navalnas, apkaltino Vakarų šalis sukėlus ir palaikius karą Ukrainoje, atmesdamas bet kokią Maskvos kaltę praėjus beveik metams po Kremliaus išprovokuotos invazijos į kaimyninę šalį, per kurią žuvo dešimtys tūkstančių žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Zurabas Smardalidze

Kaip sakydavo mano A.A. babyte - nėra to blogo kas neišeitų į gerą. Amen

Ką darysi -

čia jo šalies valdžia.. Kažin ką mūsų režimas būt padaręs pvz. Paleckiui už tokius pat veiksmus kokius darė rusams Navalnas?.Pas mus net saugios kaimynystės organizaciją peršikę iš baimės uždarė priklijavę rusų agentu etikete :D:D o čia va oi oi kaaaip baisuuuu pas rusuuus navalnui. Raskevičius su žmogaus teisiu katekizmu už duru stovi ir pergyvena..:D

Stebėtojas

Lietuvoje iš balkono oZys mekena jau 33metus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS