Vindzore M. Markle kūno kalba sukėlė susirūpinimą: atrodė nervinga ir įsibaiminusi | kl.lt

VINDZORE M. MARKLE KŪNO KALBA SUKĖLĖ SUSIRŪPINIMĄ: ATRODĖ NERVINGA IR ĮSIBAIMINUSI

  • 46

Harry ir Meghan Markle kartu su Williamu ir Kate nuvyko į karališkąją rezidenciją apžiūrėti gėlių bei atneštų raštelių mirusiai Elizabeth II. Tačiau M. Markle elgesys sukėlė įtarimų, rašo „Daily Star“

 

Po vizito abi poros išvažiavo tuo pačiu automobiliu. Tačiau susirinkusiųjų minia pastebėjo, kad, atrodytų, Meghan atsisveikindama elgėsi nervingai.

Tai sukėlė daugelio hercogienės gerbėjų susirūpinimą.

„Tokia nervinga laikysena“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė vienas iš jų. Šiam antrino ir kitas:  „Po pasivaikščiojimo Vindzore Meghan Markle atrodė nervinga lyg baimindamasi padaryti kažką ne taip ir sukelti visos nacionalinės spaudos pasipikrinimą“.

Dar vienas taip pat pastebėjo: „Nerangūs Meghan žvilgsniai, grėsminga Kate išraiška ir Haris, nepaleidžiantis žmonos nė kelioms sekundėms, kalba už save!“

„Nuostabi akimirka ilgame Velso princo ir princesės bei Sasekso hercogo ir hercogienės pasivaikščiojime pėsčiomis Vindzoro pilyje“, – pridūrė kitas komentatorius.

Kai kurie atkreipė dėmesį į ryškų abiejų porų kūno kalbos kontrastą. Velso princas ir princesė vaikščiojo nesilaikydami už rankų ir neliesdami vienas kito, o Haris ir Meghan vienas kitam demonstravo paramą.

Rašyti komentarą
Komentarai (46)

Anonimas

Nieko blogo nėra jos veido išraiškoje,tik išgąstis ir toks jausmas kad viskas būtų gerai ,kad tik ko nepadarytu ne taip.Gaila man jos ir vaikų, manau dėl vaikų ir Hario reikėtų prabilti apie skyrybas.

DP

Prikalbejo tiek, kad jau kelio atgal nera, nei jiems nei jų vaikams. Keista, kad titulus dar turi,jų kalbos mociutei sveikatos irgi nepridejo, atvirksciai. O dabar dar uzuojautas priiminėja “sielvartaujanti” porele.Po laidotuviu vel pasipils intervai.Tik galima isivaizduot kiek jie itampos sukelia Viljamui ir Keitei.

dk

Ka toji Merke is viso veikia Britanijoje apipylusi karaliskaja seima purvais ir pastoviaiJav kalbanti su ta Oprah apie rasizma karaliskoje seimoje. Kaip ji drysta ziureti anglams i akis po viso sito???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS