Vyras, įtariamas mėtęs kiaušinius į karalių Charlesą III, neigia kaltinimus | kl.lt

VYRAS, ĮTARIAMAS MĖTĘS KIAUŠINIUS Į KARALIŲ CHARLESĄ III, NEIGIA KALTINIMUS

Universiteto studentas penktadienį nepripažino kaltės dėl kaltinimo „grasinančiu elgesiu“, susijusio su pernykščiu incidentu, kai į karalių Charlesą III (Karolį III), jam lankantis Jorko mieste, buvo mesti keli kiaušiniai.

23 metų Patrickas Thelwellas (Patrikas Telvelas) neigė padaręs viešosios tvarkos pažeidimą, susijusį su lapkričio mėnesį Jorke, Šiaurės Anglijoje, įvykusiu incidentu.

Vyresnysis apygardos teisėjas Paulas Goldspringas (Polas Goldspringas) pranešė, kad balandžio 14 dieną jis stos prieš teismą, ir paleido jį už besąlyginį užstatą.

P. Thelwello advokatė Nicola Hall (Nikola Hol) sakė, kad teismo posėdyje bus sprendžiamas klausimas, ar jo veiksmai buvo „teisėto protesto“ dalis.

„Jis laikysis pozicijos, kad jo veiksmai buvo būtini ir buvo protesto prieš isteblišmentą dalis“, – sakė ji.

Kai 74 metų monarchas su žmona, karaliene konsorte Camilla (Kamila), lankėsi Jorke, į jį buvo mesti keli kiaušiniai, tačiau nė vienas nepataikė į porą.

Praėjusį penktadienį Lutone, esančiame į šiaurę nuo Londono, 21 metų vyras buvo nubaustas 100 svarų sterlingų (apie 144 eurų) bauda po to, kai prisipažino metęs kiaušinį į Charlesą III.

Londono teismui buvo pranešta, kad Harry Spartacusas May'us (Haris Spartakas Mėjus) prieštaravo vizitui, nes manė, kad tai yra „nemalonu“, nes Lutonas yra „nuskriaustas ir neturtingas“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Spenius

Koks žavus protestuotojas! Jautrus, atkaklus ir labai moteriškas... Blyn kalciau jam i zubus - pasibaigtų visi protestai!

Klausimelis

Kodel tas gaidys ne psichiatrineje?

nevaldomi leftardai

siunta visur,paskutinis pasispardymas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS