Apie „Wagner“ nusikaltimus prabilusiam kaliniui dreba kinkos: dėl įtampos nuo degtinės neprisigeriu | kl.lt

APIE „WAGNER“ NUSIKALTIMUS PRABILUSIAM KALINIUI DREBA KINKOS: DĖL ĮTAMPOS NUO DEGTINĖS NEPRISIGERIU

  • 0

Užverbuotas kalinys Azamatas Uldarovas, kuris buvo vieno iš „Wagner“ grupuotės padalinių vadas, prisipažino, kad balandžio 18-ąją Jevgenijaus Prigožino pavaldiniai grasino nužudyti jį ir jo šeimą. Pasak vyro, taip pat jam pateikti esą melagingi kaltinimai, rašo UNIAN.

Viskas vyko po to, kai „Telegram“ kanale Gulagu.net. buvo išplatintas vaizdo įrašas, kuriame A. Uldarovas neigė ankstesnius savo prisipažinimus sakydamas, kad jam kilęs pavojus ir iki ryto gali mirti.

Kaip aiškino A. Uldarovas, jam paskambino J. Prigožino žmonės ir pradėjo grasinti, kad nukentės jo vaikai ir kiti šeimos nariai. Vyras tvirtino, kad jis yra verčiamas susitikti, tačiau nesutinka.

„Viskas man buvo pasakyta suprantamais žodžiais“, – dėl ko nusprendė paneigti ankstesnius savo liudijimus, portalui Gulagu.net paaiškino A. Uldarovas.

Minėto portalo žurnalistui vyras prisipažino, kad visko bijo, o „Wagner“ samdiniai jam nuolat skambina. Okupantas pridūrė, kad nuo degtinės jau nebeprisigeria, nes dėl savo šeimos narių gyvybių jaučia nuolatinę įtampą.

 

 

Prieš kurį laiką A. Uldarovas davė dvi valandas trukusį interviu, kuriame atskleidė „Wagner“ grupuotės paslaptis ir naujus J. Prigožino nusikaltimus.

 

 

Jis prisipažino  nužudęs apie 400 ukrainiečių Donecko srityje, Bachmute, esančiame daugiaaukščio namo rūsyje. Tarp aukų buvo ir vaikų. A. Uldarovas prisipažino ir tai, kad per Soledaro „valymą“ šovė į galvą penkerių metų mergaitei vien dėl to, kad ji garsiai rėkė. Tokie buvusio samdinio, užverbuoto iš kalėjimo, prisipažinimai sukrėtė visuomenę

Tačiau jau kitą dieną jis ėmė viską neigti ir tvirtinti, kad žurnalistas jį šantažavo. Be viso to, A. Uldarovas pradėjo girti J. Prigožiną, teigdamas, kad jis išgelbėjo jo ir kitų kalinių gyvybes.

Gairės: Wagner, kalinys, karas Ukrainoje, Azamatas Uldarovas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS