Laivas rėžėsi į tiltą: aukų išvengti nepavyko | kl.lt

LAIVAS RĖŽĖSI Į TILTĄ: AUKŲ IŠVENGTI NEPAVYKO

  • 3

Vienoje Pietų Kinijos provincijoje krovininis laivas nepataikė praplaukti po tiltu. Laivas rėžėsi į tilto atramas ir sugriovė tilto sekciją su visais važiuojančiais automobiliais. Žuvo mažiausiai penki žmonės.

Krante esančios stebėjimo kameros užfiksavo tą momentą, kai dėl iš vietos išjudintos atramos viena tilto sekcija nukrito į vandenį.

Deja, ir tokį ankstyvą metą per tiltą jau važiavo automobiliai. Du iš jų nukrito į vandenį, kiti du – į laivo triumą. Kinų policijos duomenimis, žuvo penki žmonės. Laivo kapitonas suimtas.

„Guangdžou jūrų saugumo administracija sudarė specializuotą tyrimo grupę, kuri surinks įrodymus, o jūrų departamentas, bendradarbiaudamas su viešojo saugumo institucijomis, sulaikė už avariją atsakingą asmenį“, – sakė Guangdžou jūrų saugumo administracijos vicepirmininkas Yin Qiang.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Avarija įvyko Perų upės deltoje kur, pridėjus Honkongą, gyvena apie 70 milijonų kinų, o deltos teritorija yra mažesnė nei Lietuvos.

Tiltas su sausuma jungė nedidelę Sanmino salą, kurioje gyvena apie 10 tūkstančių kinų, ir tai buvo vienintelis automobilinis kelias į salą. Be to per tiltą buvo nutiestas vandentiekis.

„Įvykus avarijai, buvo atjungtas vandens tiekimas į Sanmino salą. Nuo šio ryto, 9 valandos, pasiuntėme dešimt vandens autocisternų, kad salos gyventojai būtų aprūpinti vandeniu ir paspartintas vandentiekio remontas. Toliau stengiamasi užtikrinti pirmo būtinumo prekių tiekimą. Į salą pasiuntėme mineralinio vandens, ryžių, aliejaus, vaisių ir daržovių bei kitų prekių“, – kalbėjo Guangdžou Nansha administracijos atstovas Ouyang Liubing.

Vandenvežius ir kitus krovinius dabar kinai plukdo į salą keltais.

Jie skuba statyti papildomas prieplaukas keltams, nes naujų tilto atramų statyba ir jo remontas tikrai užtruks ne vieną mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Cha cha cha

> diedas .................................Taigi, kad ne. Ruseliai kiekvieną savaitgalį švenčia Putino gimimo dieną. Ant rytojaus kapitonui, plaukiant po tiltu, iš vienos atramps pasidarė dvi ir jis pavarė laivą per vidurį. .......................Putinas - nepakaltinamas, o daugiau kaltų nėra.

Musu

tiltai ir be laivu griuna. Patys.

diedas

Turbūt kinai buvo nusamdę lietuvį ir tas girtas įvairavo į tiltą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS