Milano centre sprogus deguonies balionus vežusiam furgonui sužeistas žmogus | kl.lt

MILANO CENTRE SPROGUS DEGUONIES BALIONUS VEŽUSIAM FURGONUI SUŽEISTAS ŽMOGUS

Milano centre ketvirtadienį sprogus deguonies balionus vežusiam furgonui buvo sužeistas vienas žmogus, be to, teko evakuoti vieną vaikų darželį ir kelis daugiabučius, pranešė Italijos žiniasklaida.

Televizijos „Sky TG24“ reportažuose matyti tamsių dūmų stulpas, kylantis iš siauros gatvelės Italijos finansų ir mados centro širdyje. Ugniagesiai gesino gaisrą, apėmusį ir kitus šalia buvusius automobilius bei vieno pastato fasadą, pranešė naujienų agentūra „LaPresse“.

„Tai deguonies balionus vežantis furgonas“, – žurnalistams sakė Milano meras Giuseppe Sala (Džiuzepė Sala), atmesdamas galimybę, kad tai buvo tyčinis išpuolis.

„Man sakė, kad yra vienas sužeistas žmogus, kuris, manau, yra vairuotojas“, – pridūrė jis. Merą cituoja naujienų agentūra AGI.

Įvykio vietoje buvęs priešgaisrinės tarnybos atstovas patvirtino, kad furgonas vežė deguonį ir kad buvo sužeistas vienas žmogus – vairuotojas.

Jis sakė, kad sprogimo priežastis tiriama.

Pranešama, kad vienas žmogus apsinuodijo dūmais. Vaikai iš darželio evakuoti be incidentų, pranešė „Sky“.

Liudininkai pasakojo apie 11.45 val. vietos laiku girdėję garsų sprogimą.

Kitas priešgaisrinės apsaugos tarnybos atstovas anksčiau naujienų agentūrai AFP sakė, kad nukentėjusiam asmeniui buvo sužalotos rankos ir kojos, ir teigė, kad visi netoliese esantys pastatai buvo evakuoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS