Paryžiuje nuo policijos bėgantis BMW vairuotojas užmušė pėsčiąjį | kl.lt

PARYŽIUJE NUO POLICIJOS BĖGANTIS BMW VAIRUOTOJAS UŽMUŠĖ PĖSČIĄJĮ

  • 4

Paryžiuje ankstų sekmadienį žuvo pėsčiasis, kurį partrenkė nuo policijos bėgęs vairuotojas, atsisakęs sustabdyti transporto priemonę, pranešė policijos šaltiniai.

„Ieškomas vyras buvo atpažintas ir suimtas“, – vėliau sekmadienį naujienų agentūrai AFP sakė anoniminis policijos šaltinis, tačiau nepateikė išsamesnės informacijos apie sulaikymo aplinkybes.

Sekmadienį apie 3 val. 30 min. vietos (4 val. 30 min. Lietuvos) laiku policijos patrulis Panteno priemiestyje, esančiame į šiaurės rytus nuo Paryžiaus, bandė sustabdyti automobilį BMW, tačiau vairuotojas paspruko ir nuvažiavo sostinės link.

„Bėglys važiavo keliomis 19-ojo rajono gatvėmis ir paspruko nuo policijos prie tunelio išėjimo“, – sakė policijos šaltinis.

Vėliau jis paliko automobilį gatvėje miesto šiaurės rytų rajone, sakė šaltinis.

Tuomet pareigūnams buvo pranešta, kad netoli Paryžiaus miesto ribos esančiame bulvare įtariamasis partrenkė pėsčiąjį.

Skubios pagalbos tarnybos sureagavo, tačiau nukentėjusysis mirė įvykio vietoje, teigė policijos šaltinis ir pridūrė, kad vyksta tyrimas.

Jokių duomenų apie tapatybę neskelbiama, tačiau BFM televizija pranešė, kad nukentėjo trisdešimtmetis vyras.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Hmm to anonimas

Blogai manai, nes būtent tada ir partrenkė, kai pabėgo nuo policijos, o policijos kaltė tik ta, kad nesistengė sustabdyti - būtų taranavę, šaudę - nebūtų spėjęs partrenkti. Mano nuomone visuomenės saugumas turėtų būti aukščiau pažeidėjo gyvybės.

RICHARD

SPEKIT KAS?TAIP::RUZKIS ARBA MUSLIMAS;;;;ABU PASALPINIAI DARMAJEDAI

Jeigu būtų su Citroenu,

nieks nerašytų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS