Patarimus tėvams dalijusi „YouTube“ žvaigždė sulaikyta dėl smurto prieš vaikus | kl.lt

PATARIMUS TĖVAMS DALIJUSI „YOUTUBE“ ŽVAIGŽDĖ SULAIKYTA DĖL SMURTO PRIEŠ VAIKUS

  • 4

Ruby Franke, JAV populiaraus „YouTube“ kanalo „8 Passengers“ (liet. „Aštuoni keleiviai“) kūrėja, buvo apkaltinta smurtu prieš savo vaikus, praneša „NBC News“.

R. Franke ir jos verslo partnerė Jodi Hildebrandt buvo suimtos praėjusią savaitę, kai 12-metis R. Franke sūnus išlipo pro namo langą ir nubėgo pas kaimynus prašyti pagalbos. Berniukas buvo išsekęs, su atviromis žaizdomis ir lipnia juosta ant riešų ir kulkšnių.

10-metė R. Franke dukra irgi buvo rasta panašios kondicijos. Pareigūnai teigė, kad vaikų būklė buvo tokia sunki, kad jie buvo nuvežti į ligoninę.

Keturi R. Franke nepilnamečiai vaikai perduoti Jutos valstijos globai.

J. Hildebrandt taip pat buvo pateikti kaltinimai. Joms gresia laisvės atėmimo bausmė iki 15 metų ir bauda iki 10 tūkst. dolerių.

Anot NPR, R. Franke išgarsėjo 2015 m. Pasiekęs piką „ 8 Passengers“ kanalas pritraukė beveik 2,3 mln. prenumeratorių. Moteris dokumentavo savo kaip šešių vaikų motinos ir žmonos gyvenimą.

R. Franke šeima, „Insider“ teigimu, susilaukė daug kritikos dėl savo auklėjimo stiliaus. Gandai apie vaikų išnaudojimą pradėjo sklisti 2020 m. vasarą, kai vienas iš vaikų vaizdo įraše atskleidė, kad iš jo buvo atimtas miegamasis, nes jis iškrėtė išdaigą savo mažajam broliui, todėl turėjo miegoti ant sėdmaišio.

Kitame vaizdo įraše R. Franke teigė, kad savo dukrai, kuriai tuo metu buvo šeši metai, neketina nešti pietų, nes mergaitė pati pamiršo juos pasiimti prieš mokyklą. Tai paskatino įtarimus, kad motina neduodavo savo dukrai maisto.

Šių metų pradžioje šeimos „YouTube“ kanalas buvo pašalintas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

nei šilta, nei šalta

Įtartinai atrodo man šis bumas apie kažkokią Ruby, kuri gyvena už jūrų marių nuo Lietuvos.

One

Pabaisa ne motina! Taip kankino savo vaikus! Tokias baisybes sodinti i cype!

Ha

Tokius vaikus i cype suodynti, kad netrugdytu tevams sukciauti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS