Po šurmulio dėl tūkstančius kainuojančios V. Putino striukės sureagavo ir prekės ženklo įkūrėjas | kl.lt

PO ŠURMULIO DĖL TŪKSTANČIUS KAINUOJANČIOS V. PUTINO STRIUKĖS SUREAGAVO IR PREKĖS ŽENKLO ĮKŪRĖJAS

  • 0

Į kilusį šurmulį, kai penktadienį per propagandinį koncertą Maskvoje Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasirodė su tūkstančius kainuojančia striuke, sureagavo ir prekės ženklo „Loro Piana“ įkūrėjas Pieras Luigi.

„Žmogiškuoju požiūriu tai yra gėdingas dalykas. Tačiau grupė, kuriai priklauso „Loro Piana“, ėmėsi visų sankcijų, kad solidarizuotųsi su Europa“, – Italijos laikraščiui „La Repubblica“ sakė jis.

P. Luigi teigė nesijaučiantis kaltu, kad V. Putinas vilkėjo šio prekės ženklo striukę, bet pabrėžė, kad Rusijos prezidentas turėtų pagalvoti apie tai, ką jo kariai daro Ukrainoje, kai praliejamas tūkstančių žmonių kraujas.

„„Loro Piana“ neribotam laikui nutraukė visus pristatymus ir parduotuves Rusijoje“, – kalbėjo prekės ženklo „Loro Piana“ įkūrėjas.

Dvidešimt šeštoji karo Ukrainoje diena

Scanpix nuotr.

Primename, kad viešumoje Rusijos prezidentas pasirodė su 14 tūkst. dolerių kainuojančia striuke. Penktadienį Maskvos Lužnikų stadione buvo surengtas propagandinis koncertas, skirtas paminėti aštuntąsias Krymo atplėšimo nuo Ukrainos metines.

Į jį susirinko arba buvo suvežta iki kelių šimtų tūkstančių Rusijos gyventojų. Griausmingą kalbą renginyje rėžė ir pats V. Putinas, bet internautų akis patraukė ne Rusijos prezidento kalbos, o jo tamsiai mėlyna striukė. Internautai netrukus išsiaiškino, kad tai italų prekės ženklo „Loro Piana“ striukė, kainuojanti net 14 tūkst. JAV dolerių (apie 12  tūkst. eurų).

Internautai ėmė piktintis, kad Rusijos liaudis skursta dėl krintančio rublio kurso, Vakarams dėl pradėto karo Ukrainoje įvedus precedento neturinčias ekonomines sankcijas, mušasi parduotuvėse dėl cukraus, o V. Putinas vilki tūkstančius dolerių kainuojančią striukę. Rusijos vadas lieja tulžį ant supuvusių Vakarų, o pats labai mėgsta puoštis vakarietiškų prekių ženklų drabužiais, rašė komentaruose žmonės.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, striukė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS