Slapta filmuoti intymūs vaizdai įklampino: vyras atsidūrė seksualinių nusikaltėlių registre | kl.lt

SLAPTA FILMUOTI INTYMŪS VAIZDAI ĮKLAMPINO: VYRAS ATSIDŪRĖ SEKSUALINIŲ NUSIKALTĖLIŲ REGISTRE

  • 8

Nekilnojamojo turto bendrovės direktorius pripažintas kaltu dėl to, kad slapta kamera filmavo moterį, rašo „The Telegraph“

Už šį nusikaltimą verslininkui Alisterui Chase nurodyta atlyginti 500 svarų sterlingų dėl tokio jo poelgio nukentėjusiai moteriai. Taip pat vyras privalės neatlygintinai dirbti 250 valandų ir 20 dienų lankytis probacijos tarnyboje. Be viso to, dvejus metus verslininkas bus akylai stebimas teisėsaugos bei penkeriems metams įtrauktas į seksualinių nusikaltėlių registrą.

Teismas konfiskavo A. Chase mobilųjį telefoną ir du kompiuterius.

Auka nufilmuotus vaizdus, kaip ji miega savo namuose, pamatė A. Chase telefone ir nedelsiant apie tai pranešė pareigūnams. Teisme moteris akcentavo, kad po šio įvykio ji ilgai sapnavo košmarus, kelis mėnesius negalėjo dirbti ir lankėsi pas specialistus.

„Tai buvo nepaprastai traumuojanti ir pati blogiausia patirtis mano gyvenime – stebėti tas intymias privačias akimirkas. Man gėda, kad įsileidau šį manipuliuojantį vyrą į savo gyvenimą“, – kalbėjo nukentėjusioji.

Tarp nufilmuotų vaizdo įrašų be moters sutikimo buvo ir tos akimirkos, kai ji užsiėmė seksu su A. Chase.

Vyras savo kaltę pripažino, atsiprašė ir pridūrė, kad įrašus darė „savo malonumui“ – niekam jų neplatino. Jo advokatas tikino, kad verslininkui sunku „užmegzti sveikus santykius“ su moterimis.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

As

Niekas nieko neklauso niekas kameru neturi masinu nevagia masinose nesiklauso ofisuose nesiklauso visur saugu niekur nieko nera. Degalinej pinigine nepasilieka, prie namo masina visad uzsirakina, kompiuteris nelieka masinoj, nieko nera. Masinvagi tau cia

Radioelektronika

Slapta filmuoja, net tualete, vonioje, atseit vaiksto namuose nuoga, deda i nterneta, organizuoja kas bjauriau per diena sukurs filma apie persekiojama moteri.Grasina, kad neidomu ziureti, todel bus egzekucijos.Kas baisiau sugalvos ir t.t. Butas kazkoki ju stotele ir turi nesti pelna.Kur ziuri saugumas.?

Romas

O tai dulkintis su svetimais zmonemis tai normalu?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS