„Barcelona“ pamaina Vilniuje nesublizgėjo | kl.lt

"BARCELONA" PAMAINA VILNIUJE NESUBLIZGĖJO

  • 0

„Tikėjomės užimti pirmą vietą, nemanėme, kad čia toks aukštas lygis", - prisipažino "Barcelona" futbolo akademijos treneris po turnyro Vilniuje.

"Ateitis cup 2013“ turnyras persirito į antrą pusę. Šįsyk jaunieji futbolininkai varžėsi dvejose amžiaus grupėse – dešimtmečių ir vienuolikmečių.

Dešimtmečių grupėje nepralenkiami buvo Maskvos FSHM jaunieji futbolininkai, kurie vos pateko į didįjį turnyro ketvertą. Minsko „Dinamo-1″ atimti taškai iš Kijevo „Dinamo-2″ paskutiniajame ture, „FSHM“ ekipai dovanojo pirmą vietą bei kelialapį į turnyro pusfinalį. Jame sėkmingai įveiktas Rygos „FSHS“ barjeras, o finale įveikti ir Sankt Peterburgo „Zenit-Avtovo“ jaunieji futbolininkai.

Vienuolikmečių grupėje didžiausias dėmesys buvo skirtas Barselonos futbolo akademijos auklėtiniams, kurie turnyre užėmė vos aštuntą poziciją.

„Tikėjomės užimti pirmą vietą, nemanėme, kad čia toks aukštas lygis. Labai džiaugiamės priėmę sprendimą atvykti į Lietuvą ir atvykę čia. Visa organizacija, administravimu esame visiškai patenkinti, todėl mus čia pamatysite ir po metų“, – žadėjo Barselonos futbolo akademijos treneris Ferranas Simo Margalefas.

Tarp 2002 metais gimusių jaunuolių stipriausiais tapo Rygos SHFS auklėtiniai.

Šį savaitgalį (penktadienį – sekmadienį) kovos vyks net trijose amžiaus grupėse – šešiamečių, septynmečių ir aštuonmečių.

Barselonos jaunųjų futbolininkų pasirodymą Vilniaus „Sportimos“ manieže galite išvysti čia:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS