Lietuvos čempionai nutraukė kauniečių seriją | kl.lt

LIETUVOS ČEMPIONAI NUTRAUKĖ KAUNIEČIŲ SERIJĄ

Daugiau nei du mėnesius Kauno rajono "Hegelmann" komanda nežinojo nesėkmės kartėlio A lygos čempionate. Sekmadienį kauniečių žygį nutraukė Vilniaus "Žalgiris", namuose 4:0 sutriuškinęs svečius iš laikinosios sostinės.

Dvi lygiosios ir penkios pergalės paeiliui - tokiu ritmu pastaruosius du mėnesius žygiavo Andriaus Skerlos auklėtiniai. Pastarąjį kartą kauniečiai "Optibet A lygoje" buvo pralaimėję būtent Vilniaus "Žalgiriui". Tiesa, birželio 7-ąją namuose jie nusileido minimaliai 0:1. Nuo to laiko tik Alytaus "Dainavai" ir A lygos lyderiui "Panevėžiui" pavyko atimti taškų iš įsismarkavusios "Hegelmann" ekipos.

Vis dėlto 26-ajame ture Vilniuje „Žalgiris“ nepaliko šamsų kauniečiams. Šeimininkai aktyviau pradėjo rungtynes ir jau 9-ąją minutę Ovidijaus Verbicko smūgiuotą kamuolį atmušė Vincentas Šarkauskas, tačiau pirmasis prie jo suskubo ir įvartį pelnė Mathiasas Oyewusi.

19-ąją rungtynių minutę pavojingai smūgiavo „Hegelmann“ ekipos rumunas Patrickas Popescu, o jau kitos atakos metu pirmąjį įvartį debiutinėse „Optibet A lygos“ rungtynėse pelnė neseniai prie komandos prisijungęs Arvydas Novikovas.

Po kiek daugiau nei 10 minučių šalies čempionai pradėjo varžovų triuškinimą – iš už baudos aikštelės į artimąjį vartų kampą tiksliai smūgiavo Donatas Kazlauskas ir rezultatas jau tapo 3:0.

Pirmajame kėlinyje solidžią persvarą įgijusiems vilniečiams antrajame liko tik formalumai. Tiesa, ir antrojo kėlinio antroje pusėje žalgiriečiai dar labiau padidino ir taip solidų pranašumą. Po keitimo aikėtėje pasirodęs

Marko Miličkovičius pirmasis atsidūrė prie atšokusio kamuolio bei nukreipė jį į tuščius vartus.

Pergalę iškovoję vilniečiai sąskaitoje turi 56 taškus ir žengia antri, o kauniečiai su 38 taškais – ketvirti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS