Startavo Vilniaus Senjorų Lygos pirmenybės | kl.lt

STARTAVO VILNIAUS SENJORŲ LYGOS PIRMENYBĖS

  • 0

 Vilniaus regiono futbolo sąjunga (VRFS) pradėjo ketvirtąjį Vilniaus m. Senjorų lygos sezoną. Šiose varžybose gali žaisti visi žaidėjai, kurie yra sulaukę 35-erių metų amžiaus. Turnyras pritraukė rekordinį dalyvių skaičių ir šiemet jame rungsis net dvidešimt komandų , bei daugiau kaip šeši šimtai žaidėjų.

Čempiono titulą bandys apginti praeitų metų nugalėtojai FK „Delintra“ , tačiau savo ambicijų neslepia ir visą žvaigždyną surinkęs FK „Prelegentai“ kolektyvas bei kitos komandos. Turnyre dalyvauja daug praeityje garsių futbolininkų ,kurie dar netolimoje praeityje gynė ir Lietuvos rinktinės garbę. Tai E.Jankauskas, R.Žutautas, G.Kalvaitis, V.Urbonas, A.Preikšaitis, R.Stonkus ,T.Ražanauskas  ir kt.

Turnyre su malonumu kamuolį gainioja ir politikos bei žiniasklaidos atstovai – tai seimo narys M.Bastys ir save vadinantis „sunkiuoju atakuojančiu krašto puolėju“ V.Radzevičius su bendražygiu M,Starkumi.
   

Kaip ir įprasta komandos naują sezoną pradėjo nuo Senjorų lygos Taurės "blic" turnyro. Praeitais metais taurės turnyro nugalėtojais buvo FK „Fazės“ ekipos senjorai. Deja šiemet jiems titulo apginti nepavyko ir atkakliose pusfinalio rungtynėse jie rezultatu 0-1 nusileido būsimiems turnyro nugalėtojams FK "Dangų centras" komandai. Kitame pusfinalyje rungėsi FK „Nerealas“ ir FK „TERA“ ekipų senjorai , kur pagrindinis rungtynių laikas neišaiškino nugalėtojo ir tik po baudinių serijos sėkmė nusišypsojo pastarajai ekipai. Ne mažiau atkaklus bei įdomus buvo ir finalinis susitikimas, kuriame susigrūmė  FK "Dangų centras" ir  FK „TERA“. Rungtynės baigėsi nerezultatyviomis nulinėmis lygiosiomis, o baudinius tiksliau realizavo FK "Dangų centras" , kurie pirmą kartą istorijoje ir tapo taurės turnyro nugalėtojais.
   

„Labai džiaugiamės tokiu gausiu dalyvių skaičiumi. Su dideliu malonumu ateinu pažiūrėti šio turnyro dvikovų . Greičiai čia žinoma jau ne tokie kaip profesionalų futbole , bet žaidimo supratimas, technika , aikštės matymas juk niekur nedingsta. Daugeliui jaunų žaidėjų čia  tikrai būtų ko pasimokyti iš veteranų. O ateities planuose mes jau brandiname idėją kitais metais surengti ir Vilniaus m. penkiasdešimtmečių Senjorų turnyrą“- paminėjo VRFS prezidentas G.Žemaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS