V. Čeburinas – geriausias birželio mėnesio treneris | kl.lt

V. ČEBURINAS – GERIAUSIAS BIRŽELIO MĖNESIO TRENERIS

  • 0

Iki pastarosios rinktinių pertraukos „Optibet A lygoje“ ne aukščiausia pavara žaidęs Vilniaus „Žalgiris“ nuo vasaros pradžios pradėjo skinti svarbias pergales.

Žalgiriečiai pranokdavo tiesioginius konkurentus ir pakilo į turnyro lentelės viršūnę, kurioje, net ir sužaidę mažiau rungtynių, išsilaiko iki šios dienos. Toks „Žalgirio“ pasirodymas garantavo strategui Vladimirui Čeburinui geriausio birželio mėnesio trenerio įvertinimą.

Vertinant praėjusio mėnesio pasirodymus, į skaičiavimus buvo įtraukti ir pirmosiomis liepos dienomis vykę 18-ojo turo mačai, kuriuose žaidė visos 10 komandų.

Po rinktinių pertraukos „Žalgiris“ svečiuose 2:0 nugalėjo „Panevėžį“, 2:1 įveikė Telšių „Džiugą“, net 5:0 – Marijampolės „Sūduvą“ ir į tarptautines batalijas žengė po laimėjimo 2:1 prieš Kauno rajono „Hegelmann“ komandą. Šiuo metu Vilniaus ekipa po 18 rungtynių savo sąskaitoje turi 41 tašką ir yra laimėjusi du trečdalius čempionato rungtynių.

Kovą geriausiu „Optibet A lygos“ mėnesio treneriu tapo „Panevėžio“ strategas Valdas Urbonas, balandį – „Hegelmann“ ekipai vadovaujantis Andrius Skerla, o gegužę – „Sūduvos“ vairininkas Miguelis Moreira.

Lygos rėmėjo „Customprocard“ kortelė specialistui iš Kazachstano bus įteikta artimiausiose „Žalgirio“ namų rungtynėse, kurių tikslus laikas paaiškės po trečiadienio dvikovos Malmėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS