Turnyre – E. Šalkovskio ir Da Silvos kova | kl.lt

TURNYRE – E. ŠALKOVSKIO IR DA SILVOS KOVA

  • 0

Jau lapkričio 18 d. Vilniuje, „Avia Solutions Group“ (ASG) arenoje susikaus „Sparta Gym“ auklėtinis Edvinas Šalkovskis ir olandų klubo „Mike's Gym“ kovotojas Da Silva. Tai du jauni, bet labai perspektyvūs kovotojai, kurie pasiruošę atiduoti visas jėgas, kad kova būtų įspūdinga.

E. Šalkovskis pabrėžė, kad kiekvienai kovai reikia individualios taktikos. Jis ir jo komanda analizuoja kiekvieną varžovą ir stengiasi sukurti strategiją, kuri būtų nepalanki priešininkui. Edvinas daugiau neatskleidė, tačiau patikino, kad kovai bus pasiruošęs 100 proc. ir nenuvils savo gerbėjų. Kalbėdamas apie ateitį, sakė, kad šiuo metu jis susikoncentravęs tik į vieną varžovą – Da Silvą ir kad tik laikas parodys, su kuo jis susikaus ateityje.

Kovotojo teigimu, kovoti užsienyje jam lengviau, nes tuomet jis jaučia mažiau spaudimo. „Nesenai buvau išvykęs į varžybas Budapešte. Ten pastebėjau, kad esi niekam nereikalingas, išskyrus tavo komandą, užsienyje tave mažai kas mato. O namuose tavęs palaikyti atvyksta visi – draugai, pažįstami, šeima. Kai jauti palaikymą ir tokį didelį dėmesį iš jų, jauti atsakomybę“, – pasakojo E. Šalkovas.

Edvinas savo gerbėjams sakė: „Jūsų nenuvilsiu ir parodysiu gražią kovą. Pasižymėkite kalendoriuje kovos datą ir laukite manęs ringe.“

E. Šalkovskio ir Da Silva kovą išvysite jau lapkričio 18 d. ASG arenoje, Vilniuje, KOK MEGA SERIES HERO‘S turnyre. Nepraleiskite progos viską pamatyti savo akimis. Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS