K. Teterevkova pasaulio plaukimo čempionate – ketvirta | kl.lt

K. TETEREVKOVA PASAULIO PLAUKIMO ČEMPIONATE – KETVIRTA

  • 5

Dohoje tęsiasi pasaulio plaukimo čempionatas. Antradienio vakarą finale plaukė ir Kotryna Teterevkova (Sostinės sporto centras).

Moterų 100 m plaukimo krūtine rungties finale puikiai finišavusi Kotryna Teterevkova užėmė ketvirtą vietą. Vilnietė distanciją įveikė su nauju karjeros rekordu – per 1 min. 6,02 sek.

Iki bronzos lietuvei pritrūko vos 0,10 sek.

„Aišku, dėl ketvirtos vietos gaila, bet man svarbiau buvo pamatyti rezultatą. Pagaliau po dviejų metų pasigerinau ir esu labai laiminga. Šis čempionatas gal yra šiek tiek lengvesnis, nes mažai varžovių atvažiavo ir, manau, dauguma neplaukė savo geriausiais rezultatais, tai sunku lyginti. Bet nesvarbu, kad mažiau atvažiavo ir mažesnė konkurencija, vis tiek džiaugiuosi viskuo. Manau, kad dirbu teisinga linkme ir dar yra motyvacijos daugiau toliau dirbti, kad olimpinėse žaidynėse dar labiau pasigerinčiau (rezultatus)“, – po finišo sakė K. Teterevkova.

Auksas atiteko kinei Qianting Tang (1 min. 5,27 sek.), sidabras – olandei Tes Schouten (1 min. 5,82 sek.). Trečia atplaukė Honkongo atstovė Siobhan Bernadette Haughey (1 min. 5,92 sek.).

Dohoje tęsiasi pasaulio plaukimo čempionatas. Antradienio vakarą finaluose plaukė ir du Lietuvos sportininkai – Danas Rapšys (Šiaulių plaukimo centras „Delfinas“) ir Kotryna Teterevkova (Sostinės sporto centras).

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

as

kas liecia ruta,tai jau nesuprantu,ar ji per daug pasityki,ar atvaziavo kaip turiste,sporte turi buti pergale o sakyti,kad dabar nerupi rezultatai,eik pas daktara ,jai tie judejimai prota susuko

>na

Rūta gali pati pakovoti už vietą, nesąmonę stumi

iš Kauno

Šaunuolė Kotryna
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS