Paaiškėjo visos moterų žolės riedulio pasaulio lygos atrankos ketvirtfinalio poros | kl.lt

PAAIŠKĖJO VISOS MOTERŲ ŽOLĖS RIEDULIO PASAULIO LYGOS ATRANKOS KETVIRTFINALIO POROS

Tarptautinė žolės riedulio federacija (FIH) paskelbė Airijos sostinėje vykstančio žolės riedulio moterų pasaulio lygos atrankos antrojo (II) etapo ketvirtfinalio tvarkaraštį.

Lietuvos ekipa kovo 19-ąją (17.30 val.) Lietuvos laiku rungtyniaus su turnyro šeimininkėmis airėmis.

Lietuvės turnyro B grupėje pelnė vos 1 tašką ir liko ketvirtos. Grupės nugalėtojomis tapo Čilės riedulininkės (9 taškai), antradienį 6:0 sutriuškinusios austres. Antros liko baltarusės (5), trečios - austrės (3).

A grupėje triumfavusios airės laimėjo visas žaistas rungtynes. Jos 5:0 sutriuškino ukrainietes, 2:1 palaužė kanadietes ir net 13:0 sutriuškino turkes. Tad Airijos rinktinė iš viso pelnė net 19 įvarčių, o praleido vos vieną.

Antrąją vietą A grupėje užėmė Kanada (6 taškai), trečiąją - Ukraina (3), ketvirtąją - Turkija (0).

Kitose ketvirtfinalio porose susitiks Kanada bei Austrija, Baltarusija ir Ukraina bei Čilė ir Turkija.

Dubline kovojama dėl dviejų tiesioginių kelialapių į pasaulio lygos III etapą. Dar vieno kelialapio likimą lems reitingas pasibaigus visoms II etapo kovoms, tad jis gali atitekti ir turnyro Airijoje trečiosios vietos laimėtojoms.

Pasaulio lyga yra ne tik prestižinis moterų žolės riedulio turnyras, bet ir vienas atrankos į 2016 metų Rio de Žaneiro (Brazilija) vasaros olimpines žaidynes etapų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS