Ralio pasų revoliucija: rengiama bilietų loterija | kl.lt

RALIO PASŲ REVOLIUCIJA: RENGIAMA BILIETŲ LOTERIJA

  • 0

„Rally Classic 2018“ strategai sugalvojo genialų būdą ralio fanus paskatinti pirkti bilietus: kiekvienas į ralio taupyklę įkritęs euras suteikia galimybę laimėti net keliasdešimt kartų vertingesnių rėmėjų prizų.

Kiekvieno Lietuvos ralio čempionato etapo organizatoriai kaskart sprendžia hamletišką galvosūkį: daryti lenktynių šou nemokamu reginiu visiems automobilių sporto mėgėjams ar paprašyti įsigyti keletą eurų kainuojančius bilietus? Viena vertus, siekiant kokybės svarbus kiekvienas centas, tačiau drauge visiškai akivaizdu, kad toks biudžeto formavimo mechanizmas dažnai veikia tarsi repelentai: daliai žmonių investicija į turiningą savo pačių laisvalaikį atrodo pernelyg brangi, todėl jie apskritai susilaiko nuo savaitgalio išvykos į ralio pasaulį.

Tačiau jau praėjusiais metais Dzukijos žemėje vykstančio finalinio etapo „Rally Classic“ komanda išbandė neįprastą ralio pasų platinimo idėją. Kiekvienas įsigijęs 7 eurus kainuojantį pasą ne tik tampa šios sporto šakos rėmėju, bet ir dalyvauja specialiame žiūrovų žaidime, kurio prizų fonde – rėmėjų atgabenti itin vertingi ir brangūs prizai.

„Mes pakvietėme gera valia tapti „smulkiaisiais ralio akcininkais“ – įsigyti bilietą bei dalyvauti ralio pasų žaidime. Juk jei žmogui iš tiesų patinka ralis, jei jis mano, kad ši sporto šaka nusipelno simbolinės paramos, gali tai įsigydamas ralio pasą tokias intencijas kiekvienas paversti realiu darbu. Mes savo ruožtu tokiems ralio bičiuliams atsidėkojame surengdami ralio pasų žaidimą – šventės kulminacijos metu padovanosime dvi dešimtis  itin vertingų rėmėjų prizų“, tai ir ,,KIA“, ,,Padvaiksas ir ko“, ,,Elonika“, ,,AQUA parkas“ ir kt. – pasakoja „Rally Classic“ vadovas Jonas Balčiūnas.

Šiais metais įsigyti ralio pasus bus galima viešbučiuose ,,Europe royale“ ir ,,Regina“, taip pat prie įvažiavimų į greičio ruožus. Kam atiteks pagrindiniai prizai paaiškės burtų keliu šeštadienį (spalio 6 d.) 20:30 val. prie „Rally Classic“ podiumo iškilmingos apdovanojimų ceremonijos metu. Laiminguosius ralio pasų numerius burtų keliu atrinks ir dovanas įteiks tik ką karūnuoti

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS