S. Maslobojevas susikaus su Nyderlandų legendinio klubo „Mike‘s Gym“ auklėtiniu | kl.lt

S. MASLOBOJEVAS SUSIKAUS SU NYDERLANDŲ LEGENDINIO KLUBO „MIKE‘S GYM“ AUKLĖTINIU

  • 2

Jau kovo 16-ąją Vilniuje, „Avia Solutions Group“ (ASG) arenoje, įvyks didžiausias ir laukiamiausias kovos menų turnyras „KOK’120 World Series“. Legendinio klubo „Mike‘s Gym“ auklėtinis Leandro Dikmoetas (16-3), metė pirštinę stipriausių pasaulio kovos menų organizacijų čempionui Sergėjui Maslobojevui (37-6).

Kovotojas jaučiasi ypač motyvuotas, nes pergalė prieš KOK ir „Glory“ čempioną reikštų seniai trokštamą šuolį į pasaulio kovotojų elito gretas. Sergėjaus priešininkas tvirtai įsitikinęs savo pergale, tad, spinduliuodamas ramybę ir pasitikėjimą, yra pasirengęs nugalėti. Jo tikslas – įrodyti, kad net stipriausi čempionai gali klysti, o sporte nėra neįveikiamų varžovų.

Leandro viešai metė iššūkį S. Maslobojevui, iškviesdamas jį į kovą, o lietuviui neliko kitos išeities kaip šį iššūkį priimti. Nyderlandų kovotojas tai daro su tvirtu įsitikinimu ir aiškia žinute, kad yra pasirengęs stoti prieš vieną geriausių Europos kovotojų. Šis viešas iššūkis yra ne tik kvietimas į kovą, bet ir rimtas pareiškimas, kad sporte didžiausios pergalės pasiekiamos tik įveikiant stipriausius oponentus.

Legendinis „Mike‘s Gym“ klubo treneris Mike‘as Passenieris kalba apie artėjančios kovos išskirtinumą, akcentuodamas varžovo nepriekaištingą fizinę formą. „Žinau, kad jeigu jis nepasiduos išoriniam psichologiniam spaudimui ir liks susitelkęs, šansai nugalėti Sergėjų labai dideli“, – sako didysis Mike‘as. Jis tiki, kad ši kova gali pasibaigti labai netikėtai. Jo teigimu, tinkamas psichologinis pasiruošimas kartu su fiziniu pasirengimu ir disciplina yra visa ko pagrindas siekiant pergalės, o Leandro turi visus šiuos dalykus, todėl įrodys, kad ringe nėra nieko neįmanomo.

Kovo 16 d. ASG arenoje vyksiantis turnyras be jokios abejonės taps vienu įspūdingiausių 2024 m. sportinių įvykių Lietuvoje, o ši kova pritrauks visus kovos menų gerbėjus.

Atvykite ir nepraleiskite progos viską pamatyti savo akimis. Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

serioga

tik neuzmusk to nygerio-lai pagyvena dar

žinant

Sergeju ,tai jo gerai iki smulkmenu apgalvotas vienas smugis paguldys ilgam juoduka ant ringo grindu .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS