Tęsiami sporto vadybos mokymai pažengusiems | kl.lt

TĘSIAMI SPORTO VADYBOS MOKYMAI PAŽENGUSIEMS

  • 0

Spalio 1-2 dienomis Vilniuje vyko antrasis sporto vadybos kursų pažengusiems etapas. Kovo mėnesį prasidėję mokymai dėl karantino buvo susabdyti, todėl sporto vadybos specialistai susirinko po pusmečio pertraukos.

Pirmąją kursų dieną 21 dalyvis dirbo su verslo konsultantu Lauru Balaiša, kuris vedė mokymus apie įtakos psichologiją organizacijoje ir už jos ribų. Antrąją dieną – psichologė, sertifikuota įgūdžių lavinimo trenerė, streso valdymo ir sąmoningumo ugdymo konsultantė Vega Dičkienė mokė apie konfliktų valdymą.

Nuo 2018-ųjų LTOK ir Olimpinio solidarumo organizuojamuose sporto vadybos kursuose pažengusiems kasmet dalyvauja vadovaujančias pareigas sporto federacijose ir organizacijose, savivaldybių sporto padaliniuose, mokyklose ar sporto klubuose užimantys asmenys.

Mokymus sudaro 10 intensyvių dienų (5 kartus po 2 dienas). Jų metu profesionalūs lektoriai gerina kursų dalyvių kompetencijas ir vadybos įgūdžius, padeda sukurti sąlygas dalyvių organizacijos veiklos gerinimui. Dar vienas kursų tikslas – sukurti dalyvių tarpusavio mokymosi, bendravimo ir bendradarbiavimo tinklą.

Spalio 22 dieną visi mokymų dalyviai dalyvaus LTeam konferencijoje. Vėliau jų laukia strateginės lyderystės, vadovavimo ir rinkodaros sesijos.

Iki mokymų pabaigos dalyviai privalo atlikti ir specialias namų užduotis, kurios siunčiamos į Tarptautinį olimpinį komitetą (TOK).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS