Apie R. Kurtinaitį kalbėti nenorėjęs J. Jerebko: buvau vienas geriausių Eurolygos žaidėjų | kl.lt

APIE R. KURTINAITĮ KALBĖTI NENORĖJĘS J. JEREBKO: BUVAU VIENAS GERIAUSIŲ EUROLYGOS ŽAIDĖJŲ

  • 0

Maskvos srities „Chimki“ palikęs Jonas Jerebko per Europos čempionato atrankos langą užsivilks Švedijos rinktinės marškinėlius, o prieš tai krepšininkas vietinei žiniasklaidai papasakojo apie etapą Rusijoje.

33-ejų ilgametis NBA krepšininkas papasakojo istoriją, kaip išsiskyrė jo keliai su tuomet dar Rimo Kurtinaičio vadovaujama „Chimki“.

„Susidėjo daug dalykų. Buvau ilgai nematęs savo šeimos, todėl gruodį įspėjau vadovus, kad man reikia grįžti ir su tuo buvo sutikta, – „Aftonbladet“ sakė švedas. – Buvau pasiruošęs į klubą grįžti sausio 4-ąją, bet dieną prieš sulaukiau agento žinutės, kad nebeskrisčiau. Treneris (Kurtinaitis) pasakė, kad negrįžčiau.“

Vis dėlto apie R. Kurtinaitį aukštaūgis daugiau išsiplėsti nenorėjo.

„Seniai demonstravau tokią gerą formą, kokią rodžiau šį sezoną. Bet nėra ką daugiau pasakyti apie trenerį – jis buvo atleistas prieš kelias savaites, – teigė J. Jerebko. – Sprendimas likti namie nebuvo sunkus, kai treneris taip pasako, o klubas dar vėluoja pervesti pinigus. Prie to aš nebuvau pratęs.“

Puolėjas pripažino, jog „Chimki“ jam vis dar skolingi šimtus tūkstančių eurų, tačiau nesijaudina nei dėl to, nei kur žais ateityje – pinigus J. Jerebko planuoja atgauti su agento pagalba, o pasiūlymų tikisi sulaukti balandį iš pastiprinimo ieškosiančių NBA klubų.

Taip pat veteranas yra įsitikinęs, jog darbą jam susirasti vasarą nebus sunku, nors į Rusiją grįžti neketina.

„Ten tikrai negrįšiu, jokių šansų. Bus Eurolyga arba NBA. Buvau vienas geriausių Eurolygos žaidėjų, tad žinau, kad bus pasiūlymų“, – kalbėjo J. Jerebko.

208 cm ūgio krepšininkas Eurolygoje šį sezoną per 26 minutes pelnė po 11,5 taško, atkovojo po 5,5 kamuolio ir rinko po 12 naudingumo balų.

Tuo metu „Chimki“, kuri jau prarado šansus Eurolygoje žengti į kitą etapą, pranešė apie susitarimą su Antonu Ponkrašovu.

34-erių rusas šį sezoną niekur nežaidė, o pernai, atstovaudamas Sankt Peterburgo „Zenit“, Eurolygoje per 11 minučių fiksavo 2,5 taško ir 1 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS