G. Nausėda krepšininkams: atidavėte visas jėgas ir kūrėte šventę žmonėms | kl.lt

G. NAUSĖDA KREPŠININKAMS: ATIDAVĖTE VISAS JĖGAS IR KŪRĖTE ŠVENTĘ ŽMONĖMS

  • 16

Vakar Dariaus Maskoliūno auklėtiniai 85:96 po atkaklios kovos nusileido Luka Dončičiaus vedamai Slovėnijos rinktinei ir liko be kelialapio į Tokijo olimpines žaidynes. „Žalgirio“ arenoje rungtynes su žmona Diana stebėjo prezidentas Gitanas Nausėda. Jis sekmadienio vakarą feisbuke padėkojo krepšininkams.

„Ačiū! Jūs atidavėt visas jėgas ir kūrėte šventę žmonėms. Dėkoju Jums už kovą. Kitą kartą mes vėl laimėsime! Kol Lietuvoje yra krepšinio sirgalių, kol yra skanduojamas vardas LIE-TU-VA, tol bus krepšinis“, – feisbuke rašė prezidentas.

Lietuvos rinktinei nepavyko pratęsti nuo 1992-ųjų besitęsusios dalyvavimo olimpinėse žaidynėse tradicijos.

Po pralaimėjimo D. Maskoliūnas užvėrė Lietuvos krepšinio rinktinės duris. Vos pusantrų metų prie svarbiausios šalies komandos vairo stovėjęs strategas sekmadienį patvirtino paliekąs šį postą.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

aaa ale zinai

vos vos nenugaliejom tu slovaku -tfu-t.y slovienu-cia as domutis

jo

prezidente,eik geriau patvorinius mokyti giedoti himną

matosi

is kom kad susivienijo 2 politgaujos tai lgbt pydai su socbergais kuriu termias patvoriniai violetyniai ir pan tai vakaru terminologija su sionprieskoniu puolant prezidenta panasiai kaip Trumpas buvo puolamas bet tai dar ne pabaiga ir tautos laimes pries si globalsbroda su visais svabais su polikarpovnom su nkvd ispaudu?;;;
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS