Intrigą dvikovos pabaigoje atkūręs „Žalgiris“ krito Monake | kl.lt

INTRIGĄ DVIKOVOS PABAIGOJE ATKŪRĘS „ŽALGIRIS“ KRITO MONAKE

  • 14

Kauno „Žalgirio“ (14-19) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos išvykos rungtynėse. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:69 (11:20, 18:19, 12:15, 22:18) nusileido „AS Monaco“ (22-11) ekipai.

Keturis pirmuosius komandos taškus pelnė Dovydas Giedraitis, bet komandos puolimas strigo beveik aštuonias minutes, o atsilikimas jau buvo dviženklis – 4:15. Baudų metimus realizavo Edgaras Ulanovas, penkis taškus surinko Brady Manekas – 11:20.

Baudų metimus sumetė Lukas Lekavičius, dėjimu pasižymėjo Edmondas Sumneris, o Keenanas Evansas taikliai metė iš toli ir surengė reidą po krepšiu – 20:27. Tritaškį iš kampo pataikė vėliau traumą patyręs Arnas Butkevičius, du vidutinio nuotolio metimus pataikė D.Giedraitis, o K.Evansas įmetė iš po krepšio – 29:39.

Po pertraukos du baudų metimus įmetė K.Evansas, keturis taškus iš eilės surinko Kevarriusas Hayesas, o dvitaškiu pasižymėjo E.Sumneris – 37:43. Per likusias penkias kėlinio minutes penkis taškus dar pridėjo E.Ulanovas, o ataką metimu iš po krepšio užbaigė Rolandas Šmitas – 44:51.

Lemiamo ketvirčio pradžioje kauniečiai pralaimėjo atkarpą 0:8 ir skirtumas dar labiau augo – 44:49. K.Hayesas pasižymėjo dviem baudų metimais, B.Manekas ir K.Evansas smeigė po tritaškį, o K.Hayesas įmetė dvitaškį su varžovo pražanga – 55:62. Dar kartą iš toli pataikė B.Manekas, K.Hayesas įdėjo iš viršaus, vidutinio nuotolio metimu ir taikliais baudų metimais dar pasižymėjo K.Evansas, B.Manekas įmetė baudos metimą, tačiau pergalei to nepakako – 66:69.

„Žalgiris“: K.Evansas 17 (5 rez. perd.), B.Manekas 12 (7 atk. kam.), K.Hayesas 11 (7 atk. kam., 2 per. kam.), D.Giedraitis 8, E.Ulanovas 7 (8 atk. kam.), E.Sumneris 4 (5 rez. perd.), A.Butkevičius 3, R.Šmitas 2, L.Lekavičius 2, L.Birutis 0, D.Lavrinovičius 0, T.Dimša 0.

„AS Monaco“: M.Jamesas 18, D.Motiejūnas 14, J.Blossomgame’as 11.

GALERIJA

  • Intrigą dvikovos pabaigoje atkūręs „Žalgiris“ krito Monake
  • Intrigą dvikovos pabaigoje atkūręs „Žalgiris“ krito Monake
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

senjoras

Krepšinis krepšiniu, bet reikia pagirti Monako televiziją, kuri pertraukėlių metu parodo ir šokančias mergaites, o ne tik, kaip pas mus, tik krepšininkų užpakalius ir jų pasikasymą

chi chi

Viskas gerai - tik norai kaip visada per dideli

Joo

Monaco prastai žaidė, bet Žalgiris dar prasčiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS