Karalius lieka žaidime: „Lakers“ į atkrintamąsias įtempė įspūdingas L. Jameso tritaškis | kl.lt

KARALIUS LIEKA ŽAIDIME: „LAKERS“ Į ATKRINTAMĄSIAS ĮTEMPĖ ĮSPŪDINGAS L. JAMESO TRITAŠKIS

  • 0

NBA čempionė „Los Angeles Lakers“ balansavo ant labai pavojingos ribos, tačiau šią komandą ir vėl išgelbėjo LeBronas Jamesas. Stipriausias lygos klubas lemiamoje akistatoje dėl bilieto į atkrintamąsias 103:100 (22:28, 20:27, 35:24, 26:21) namuose nukovė „Golden State Warriors“.

Prasidėjus paskutinei dvikovos minutei būtent L. Jamesas nė kiek nedvejodamas pataikė lemiamą tritaškį iš labai toli ir nusvėrė mačo svarstykles į šeimininkų pusę.

„Staples Center“ arenoje susirinkę aistruoliai dar buvo nuščiuvę, bet pati paskutinė „Warriors“ ataka baigėsi tuo, jog Kentas Bazemore'as nesugebėjo tinkamai išmesti kamuolio varžovų apsuptam Stephenui Curry ir „Warriors“ kapituliavo.

S. Curry sužaidė įspūdingą mačą ir pelnė net 37 taškus.

Mačo didvyriu tapęs L. Jamesas atliko trigubą dublį – 22 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Ši pergalė „Lakers“ ekipai garantavo Vakarų konferencijos septintą vietą ir ketvirtfinalio serijoje komanda iki keturių pergalių žais su „Phoenix Suns“.

Pralaimėjusiai „Warriors“ dabar lieka paskutinė galimybė. Vieno mačo rungtynėse dėl paskutinio bilieto į šio sezono atkrintamąsias „Warriors“ kovos su Jono Valančiūno „Memphis Grizzlies“.

„Lakers“: Anthony Davisas 25 (12 atk. kam.), LeBronas Jamesas 22 (11 atk. kam., 10 rez. perd., 30 naud.), Alexas Caruso 14, Dennisas Schroderis 12, Kentaviousas Caldwellas-Pope'as 10. „Warriors“: Stephenas Curry 37, Andrew Wigginsas 21, Kentas Bazemore'as, Jordanas Poole'as – po 10.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS