Niujorko „Knicks“ strategams – žinutė iš I. Brazdeikio | kl.lt

NIUJORKO „KNICKS“ STRATEGAMS – ŽINUTĖ IŠ I. BRAZDEIKIO

Ignas Brazdeikis, iš Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandos išsiųstas į žemesnę lygą, aikštėje parodė, ką sugeba.

Pelnė 28 taškus

Niujorko "Knicks" priklausantis Kanados lietuvis I.Brazdeikis sėkmingai debiutavo šio klubo antrinėje ekipoje – Vestčesterio "Knicks", kuri dalyvauja NBA plėtojimosi lygos (G) varžybose.

Per pirmąsias rungtynes Vestčesterio krepšininkai 125:120 įveikė Fort Veino "Mad Ants" komandą. I.Brazdeikis pelnė 28 taškus, penkiolika kartų atkovojo kamuolį, atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Tarp I.Brazdeikio bendražygių yra dar vienas Kanados atstovas – iš Anglijos kilęs, afrikiečių kraujo turintis Simisola Shittu.

G lygos sezonas vyksta Floridos valstijoje burbulo principu, varžybose dalyvauja 18 ekipų.

Jonas šventė pergalę

NBA čempionate Memfio "Grizzlies" su Jonu Valančiūnu savo aikštėje 130:114 nugalėjo Šarlotės "Hornets" krepšininkus.

Lietuvis pelnė 12 taškų, penkiolika kartų atkovojo kamuolį, atliko tris rezultatyvius perdavimus.

"Grizzlies" pataikė net 23 tritaškius (iš 49-ių) – tai šios komandos rekordas. Memfio klubas (10 pergalių, 10 pralaimėjimų) Vakarų konferencijoje – dešimtas.

Domanto Sabonio atstovaujama Indianos "Pacers" išvykoje 94:104 nusileido Bruklino "Nets" ekipai. Tai buvo ketvirtas "Pacers" (12-13, šešta vieta Rytų konferencijoje) pralaimėjimas iš eilės.

Domantas pelnė 18 taškų (iš jų 2/6 tritaškių), devynis kartus atkovojo kamuolį, atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Žvaigždės diskutuoja

NBA žaidėjai svarsto, ar verta šiemet pandemijos sąlygomis rengti "Visų žvaigždžių" šventę.

Renginys planuojamas kovo 7-ąją Atlantoje. Vyktų tradicinis "Rytų" ir "Vakarų" rinktinių mačas, tritaškių metimų bei kamuolio dėjimo į krepšį konkursai.

Gauti šiek tiek laisvo laiko ir leisti jį su šeimomis namie būtų puiku šį beprotišką sezoną.

"Visų žvaigždžių" rungtynės visada jaudina žiūrovus ir tai tikrai nuostabus renginys, kurio visi laukia kiekvienais metais. Tačiau gauti šiek tiek laisvo laiko ir leisti jį su šeimomis namie būtų puiku šį beprotišką sezoną, apsuptą COVID-19 protokolų ir taisyklių", – kalbėjo į "Rytų" rinktinę pretenduojantis D.Sabonis.

"Jeigu man praneštų, kad renginio nebus, apsidžiaugčiau. Neseniai mano šeima pagausėjo, todėl mielai pabūčiau su namiškiais. Tačiau, turint galvoje tai, kiek mes uždirbame, kai kurie dalykai yra privalomi ir turi būti įvykdyti", – sakė Portlando "Trail Blazers" gynėjas Damianas Lillardas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS