Ilgai tąsęsi šeimininkai palaužė autsaiderius | kl.lt

ILGAI TĄSĘSI ŠEIMININKAI PALAUŽĖ AUTSAIDERIUS

"Pergalė, kuri neteikia džiaugsmo", - atsiduso K. Maksvytis. Jo diriguojamas Kauno "Žalgiris" iškovojo 11 pergalę per 13 turų ir pavijo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) lyderius.

Lietuvos čempionai namuose 102:98 (23:25, 23:32, 37:15, 19:26) nugalėjo Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (2/11).

Abi komandos rungtynes pradėjo rezultatyviai, tritaškiu į jas įsijungė ir jaunasis žalgirietis Nedas Montvila, jam tolimu metimu iškart atsakė Seanas McNeilas (25:21). Antrojo kėlinio starte „Nevėžio-Optibet“ legionierius išprovokavo Tomo Dimšos pražangą mesdamas iš toli, vėliau pridėjo tritaškį su Rolando Šmito taisyklių pažeidimu (31:25).

LKL susitiko Kauno „Žalgiris“ ir Kėdainių „Nevėžis“

E. Ovčarenko / BNS nuotr.

Iki ilgosios pertraukos Kėdainių klubas sugebėjo atsiplėšti 57:46, tačiau pailsėję žalgiriečiai šį deficitą sudegino per pustrečios minutės, rezultatą persvėrė R. Šmitas (60:59). Netrukus T. Dimšos tritaškis sukrovė šeimininkams dviženklę persvarą (73:63).

„Žalgiris“ vien trečiajame kėlinyje suvertė 37 taškus, bet pergalės tuo negarantavo – likus žaisti pusketvirtos minutės Courtney Ramey mažino skirtumą iki vienženklio (88:96). Zane’as Watermanas metimu iš vidutinio nuotolio dar labiau apkarpė deficitą (92:98). Techninė pražanga skirta Gediminui Petrauskui, T. Dimša baudų metimais pelnė šimtąjį komandos tašką, Z. Watermanas tritaškiu palaikė intrigą – 95:100.

Justino Marcinkevičiaus ir C. Ramey baudų metimai paliko šeimininkams vos dviejų taškų persvarą (98:100). Favoritų pergalę baudų metimais įtvirtino R. Šmitas.

Tai buvo antrasis ekipų susidūrimas šį sezoną – spalį Kėdainiuose žalgiriečiai triumfavo 76:70.

"Daug blogų momentų ir reikia būti atviru sau. Buvome toli nuo 100 procentų šiandien ir kai esame toli – sunku žaisti su visomis komandomis. Varžovų lyderis negali išsimesti 7 tritaškių", - skundėsi K. Maksvytis.

Daug blogų momentų ir reikia būti atviru sau. Buvome toli nuo 100 procentų šiandien ir kai esame toli – sunku žaisti su visomis komandomis. Varžovų lyderis negali išsimesti 7 tritaškių

Daugiau: https://www.krepsinis.net/naujiena/susizeidusiu-e-sumneriu-nerizikaves-k-maksvytis-jeigu-kiemas-nesvarus-seimininkas-turi-prisiimti-atsakomybe/331944?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

 

Po tokios rungtynių baigties „Žalgiris“ dalinasi pirmąją vietą lygoje su Vilniaus klubais „Rytu“ (11/2) bei „Wolves“ (11/2). Tuo tarpu Kėdainių ekipa lenkia tik „Šiaulius“ (1/11).

"Kaip treneris turiu prisiimti atsakomybę. Jeigu kiemas nešvarus – jo šeimininkas turi prisiimti atsakomybę. Nesvarbu, ar kaimynai, ar vaikai jį priteršė. Turiu savo žaidėjus labiau drausminti ir gauti iš jų daugiau“, - sakė K. Maksvytis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Neidomu

Vata vadovauja komanda i dugna

Taigi

"Žalgirio" žaidimas, ne silpnų nervų žiūrovams.

Cha cha cha

Ar gerai žaidė "Žalgiris", ar blgai galėsime įvertinti sezono pabaigoje pagal parodytus rezultatus. Dabar žaisdamas "Žalgiris" priverčia pasijaudinti ir pasinervinti kaip reikiant. ..........................Tai ir yra visas žaidimo jaudulys ir malonumas, kada negali būti tikras žaidimo pabaiga.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS