Pertrauką čempionate išnaudoja darbingai | kl.lt

PERTRAUKĄ ČEMPIONATE IŠNAUDOJA DARBINGAI

"Buvo labai svarbu pailsėti, išsivalyti galvas", - teigė Nedas Pacevičius. Rinktinių varžybų pertraukos metu Vilniaus „Wolves“ sužaidė rungtynes su į Širvintas atvykusia Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa. Rezultatyvi dvikova baigėsi šeimininkų pergale 110:89. Vilniečiams ir Pasvalio komandai tai tapo repeticija prieš savaitgalį atsinaujinančias LKL kovas.

"Dirbame tam, kad palengvintume komandos grįžimą po pertraukos. Tos dvi savaitės, atrodo, yra nemažas laiko tarpas, bet jos prabėgo labai greitai. Bet svarbiausia, kad žaidėjai gavo progą pailsėti, praleisti laiko su savo šeimomis, o dabar jau dirbam ir bandome vėl įsivažiuoti į ankstesnį ritmą", - dėstė Nedas Pacevičius.

Akistatoje su "Pieno žvaigždėmis" po pirmojo kėlinio „Wolves“ pirmavo 29:21. Vėliau po trijų Regimanto Minioto metimų ir C. Mekowulu realizuotų baudų „Wolves“ nutolo solidžiu atstumu – 38:21. Prieš ilgąją pertrauką pasvaliečių gretose iniciatyvos ėmėsi Adomas Sidarevičius, pelnęs 5 taškus iš eilės ir padėjęs savo ekipai sumažinti deficitą iki vienaženklio skaičiaus. Po dviejų kėlinių – 55:46.

Sėkmingą atkarpą „Pieno žvaigždės“ pratęsė iškart po pertraukos ir sumažino atsilikimą iki 5 taškų. Varžovų dar arčiau „Wolves“ komanda nebeprisileido. Netrukus Aurimui Jasilioniui teko kviesti savo žaidėjus pasitarimui, nes vilniečių pranašumas vėl tapo dviženklis – 62:50. Paskutinį kėlinį „Wolves“ pradėjo dar vienu nedideliu spurtu (88:70). Kėlinio viduryje skirtumas išaugo iki 20 taškų (94:74), o 100-ąjį komandos tašką tolimu metimu pelnė Eigirdas Žukauskas. Pergalę vilniečiai iškovojo rezultatu 110:89.

Šeimininkai šiame mače vertėsi be traumuoto Tre‘Shawno Thurmano bei apsirgusių Vitalijaus Kozio ir Vaido Kariniausko.

„Wolves“: Christianas Mekowulu 23, Regimantas Miniotas 22 (10 atk, kam., 5 rez. perd.), Garrisonas Brooksas ir Eigirdas Žukauskas po 14, Rasheedas Sulaimonas (7 atk. kam., 9 rez. perd.) ir Jeffery Tayloras (7 atk. kam., 7 rez. perd.) po 11, Arnas Beručka 9, Kristupas Žemaitis 6.

„Pieno žvaigždės“: Martynas Arlauskas 18, Adomas Sidarevičius 13, Tomas Lekūnas ir Deante Johnsonas po 10, Jordanas Watsonas (8 rez. perd.) ir Simas Jarumbauskas po 9, Lukas Valantinas 7, Adas Šimonis 5, Brandonas Tabbas ir Artis Ate po 4.

"Stengėmės labiau individualizuoti žaidėjų krūvį, teisingai paskirstyti minutes, leisti pajausti žaidimo skonį. Svarbu buvo pažiūrėti, kaip komanda atrodo po pertraukos, kaip prisimena tarpusavio ryšius, kaip išpildo turėtus susitarimus tiek gynyboje, tiek puolime. Manau, sekėsi visai neblogai. Aišku, buvo nesusikalbėjimų, ne visi sprendimai buvo teisingi, bet to, atsižvelgiant į visas aplinkybes, tikėjomės", - dėstė "Wolves" startegas.

GALERIJA

  • Pertrauką čempionate išnaudoja darbingai
  • Pertrauką čempionate išnaudoja darbingai
S. Čirbos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS