„Scoresars“ geriausieji – A. Ebo, R. Sulaimonas, G. Staniulis bei jonaviečių puolėjai | kl.lt

„SCORESARS“ GERIAUSIEJI – A. EBO, R. SULAIMONAS, G. STANIULIS BEI JONAVIEČIŲ PUOLĖJAI

  • 0

„Betsafe-LKL“ įžengė į paskutiniąją reguliariojo sezono savaitę. Prieš paskutiniuosius susitikimus portalas LKL.lt kartu su „Scorestars”, kviečia pažvelgti į įspūdingiausius praėjusio turo individualius pasirodymus, kurių šįkart tikrai netrūko.

Rasheedas Sulaimonas nuostabiu ketvirtuoju ir pergalingu tritaškiu atšokus išplėšė Vilniaus „Wolves Twinsbet“ pergalę Klaipėdoje. Amerikietis iš viso pelnė 24 taškus (4/5 dvit., 4/7 trit., 4/4 baud.), o net 20 iš jų – per paskutiniąsias 10 minučių. Taip pat jis atkovojo 5 kamuolius ir sukaupė 30 naudingumo balų.

Ką tik balandžio MVP pripažintas Amitas Ebo šį titulą pateisino dvikovoje su Kauno „Žalgiriu“. Izraelietis pasiekė 12-ąjį „Betsafe-LKL“ istorijoje trigubą dublį: 20 taškų (9/9 baud.), 11 rezultatyvių perdavimų, 10 atkovotų kamuolių ir 32 naudingumo balai. Tiesa, net toks jo benefisas neleido kėdainiečiams pagalvoti apie pergalę čempionų teritorijoje.

Jonaviečių puolėjų duetas – Edvinas Šeškus bei Justas Furmanavičius – padėjo savo komandai triuškinančiai nutraukti nesėkmių seriją Pasvalyje. E. Šeškus prie 19 taškų (5/5 baud., 3/4 trit.) pridėjo 6 rezultatyvius perdavimus ir surinko 28 naudingumo balus, o J. Furmanavičius pasižymėjo 23 taškais (6/6 dvit., 3/5 trit.) ir 27 naudingumo balais.

Giedrius Staniulis neturėjo sau lygių po krepšiu ir užfiksavo galingą dvigubą dublį: pelnė 28 taškus (10/13 dvit.), atkovojo 16 kamuolių ir surinko net 45 naudingumo balus. Visgi Mažeikių „M Basket-Delamode“ krito dramatiškoje kovoje Panevėžyje.

Spėti, kurie krepšininkai iššaus likusiuose turuose, galite ir jūs. Sudėliokite savo komandą „Scorestars” žaidime ir pretenduokite į įvairiausius prizus per likusį sezono mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS