Musmirių prisivalgęs vyras: pradėjo putos eiti iš burnos | kl.lt

MUSMIRIŲ PRISIVALGĘS VYRAS: PRADĖJO PUTOS EITI IŠ BURNOS

  • 19

Jau kelias paras Vilniaus universitetinės ligoninės reanimacijoje gydomas vyras, kuris savo noru, be jokio apsirikimo, suvalgė raudonųjų musmirių. Vilnietis prisipažįsta, kad jų valgė iš smalsumo, o rinko už pinigus kaimynui, susiruošusiam užsiimti savigyda. Iš mirties nagų vyrą medikams pavyko ištraukti tik po sunkios kovos, praneša LNK.

Apie tai plačiau papasakojo per plauką mirties išvengęs vilnietis.

„Važiavau grybauti. Kaimynas paprašė jam parinkti raudonųjų musmirių, jei rasiu. Atsakiau, kad be problemų. Radau tris musmires, paėmiau jas. Grįžau namo, grybus iš karto sudėjau į orkaitę džiovinimui. Padžiovinus penkiolika minučių, išvažiavau trims dienoms į kaimą. Grįžau sekmadienį, pasižiūrėjau, kaip tie grybai padžiūvo per tas kelias dienas. Įsijungiau „YouTube“, įsivedžiau rusų kalba, kas bus, jei suvalgysi musmirę. Radau filmuką, ten labai gražiai parodyta šeima su pilnais krepšiais baravykų ir šitų gražių, raudonų grybų. Pradėjau skaityti komentarus. Vieni sakė, kad jau metus valgo musmires. Kiti sakė, kad nesąmonė. Buvo daug skirtingų nuomonių. Kažkas pakomentavo, kad žmonės nemoka vartoti tų musmirių. Jos labai gerai nuo miego, reikia tik pamažu didinti dozes. Taip pat buvo parašyta, kad jei suvalgysi dvi ar tris, tai nieko neatsitiks. Kažkas atsitiks tik suvalgius kokias penkias, šešias. Pradėjo putos eiti iš burnos, prakaitas eiti, prasidėjo purtymasis“, – pasakojo vyras.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Ką pasakytumėte tiems žmonėms, kurie šiandien internete taip pat skaito panašią informaciją?

„Nuodingas grybas yra nuodingas. Jis yra raudonas kaip draudžiamas ženklas, viskas akivaizdu. Nereikia išradinėti dviračio. O jei nori gerai miegoti, reikia gerai pasportuoti, reikia fizinio darbo, tada ir miegosi be problemų“, – pasakojo pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

;-)

Viskas cia gerai,man taip atrodo.Visokie toksinai,slakai,bacilos ir covidai su putomis salinasi is organizmo ir smegenu.

Ela

...nu ir durnas ))

olo

Prisižiūri visokių šarlatanų ir eksperimentuoja ant savęs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS