Statybininkams bus privaloma identifikacinė kortelė? | kl.lt

STATYBININKAMS BUS PRIVALOMA IDENTIFIKACINĖ KORTELĖ?

  • 7

Statybininkams norima išduoti identifikacijos kortelę, praneša LNK.

Tai būtų lyg vairuotojo pažymėjimas, išduodamas po egzaminų.

Tokiu būdu tikimasi apsaugoti butų savininkus nuo apsimetėlių statybininkų.

„Taryba nubalsavo, kad reikia kuo skubiau diegti statybininko kortelę, nes rinkoje darosi nebeįmanoma konkuruoti su tais, kurie dirba nelegaliai arba tais, kurie dirba su verslo liudijimu“, – komentuoja Statybininkų asociacijos prezidentas Dalius Gedvilas .

Anot asociacijos prezidento, kortelėje bus kuo daugiau informacijos apie statybininką. Tikimasi, kad kortelė taps privaloma visiems, kurie vykdo statybos darbus, jau kitų metų pradžioje.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

vigingai

padarykit kaip Novegijoje.jei dirbi statybu sektoriuje,privalai tureti indetifikavimo kortele,kad dirbi legaliai.kokio tipo imone,neturi reiksmes,kokiu gabumu ir kokybes taip pat.tai sprendzia rinka.visa tai kontroliuoja darbo sauga.taskas.na o Lietuvos veikejai tai jau sugeba prikurti.vargas del proto.ka renkate ta ir turite

šakės nekitaip,

arba dar viena lesyklą ir potencialus kainų didinimas, nes kažkas užsimanė apsipinigauti. ar pirotechninės technikumai nieko nereiškia? atsirado dėdės ir tetos, kurie nuspręs ar moki dirbti ar ne? Jei tai blogai atestuokite tuos , kurie ruošė. gana. tai eilinis tyčiojimasis ir rinkos dalyvių suvaržymas arba išmetimas ir žaidėjų klubo. kas tokie atestuos ir korteles suteiks, kokios jų pačių rekomendacijos ir atsiliepimai apie jų darbą, kas spausdins korteles ir organizuos egzaminus veltui? anaiptol už dalyvių pinigėlius, o rezultate? kam to reikia savų ratelį sukurti? pirmiausia patys išsiatestuokite savo darbais poto siūlykite , nes blogų nesamdo, reklama žmonių formuojama opinija, dirba patys iš užsidirba, kaina mažesnė>? o gi tik todėl, kad sekretorių ir viskių prielipų nėra ir atkatų nemoka, pradėkite taip dirbti ir jūsų kaina sumažės tris jei ne keturis kart, o dabar tik burbulas

Dieduks

Geram meistrui ar statybininkui kuris ismano ir turi auksines rankas ta kortele nereikalinga ir toki samdysies tam todel kad jo kokybes darbu neabejoji o gleiziu su chaholais jau pilna Lietuva greit bus kaip uzsienyje babaju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS