Žvyrkelis link Merkinės piramidės netrukus turėtų būti išasfaltuotas | kl.lt

ŽVYRKELIS LINK MERKINĖS PIRAMIDĖS NETRUKUS TURĖTŲ BŪTI IŠASFALTUOTAS

Varėnos rajone esančios Merkinės piramidės link vedantis daugiau nei kilometro ilgio žvyrkelis iki lapkričio pabaigos turėtų būti išasfaltuotas.

Apie tai praėjusią savaitę BNS informavo Varėnos rajono savivaldybės atstovė Rūta Averkienė.

1,155 km ilgio vietinės reikšmės kelio asfaltavimui susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius dar gegužę iš 150 mln. eurų Ekonomikos gaivinimo fondo skyrė 510,3 tūkst. eurų, tačiau lapkričio pradžioje šią sumą sumažino iki 494,2 tūkst. eurų.

Varėnos rajono savivaldybė teigia prie projekto prisidėjusi 10 tūkst. eurų – jie skirti kompensacijai už iškertamų želdinių atkuriamąją vertę, dar 4,1 tūkst. eurų – elektros tinklų perkėlimui ir apsaugojimui.

„Tiksli darbų vertė paaiškės pabaigus darbus“, – teigė savivaldybės atstovė.

Darbus atlieka Alytaus bendrovė „Nerda“.

Savivaldybė teigia, kad dar balandžio mėnesį pateikė prašymą dėl 20 objektų finansavimo, vienas jų – kelias Merkinės piramidės link. Ministerija, anot savivaldybės, atrinko, kurie objektai bus finansuojami.

Merkinės piramidė įrašyta į Varėnos rajono lankytinų objektų sąrašą, tai – vienas lankomiausių Varėnos krašto objektų, anksčiau jos link vedė siauras miško keliukas.

Savivaldybės teigimu, privažiavimai iki kitų populiarių viešų lankytinų objektų, esančių jos teritorijoje, yra pakankamai geros būklės.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Titanomanija ten

Nejau Apokalipsė,jei žmonės išduoda savo tikėjimą,Dievą ir pradeda ieškoti Povilo titano neva dievo pagalbos pastovėdami spalvotuose okultizmo ratuose.Ten stovi prie ožio galvos ant požemio su velniškais blynukais įkrautais to demono ,kuris Povilui vadovauja, o pastarasis visiems, kurie nenori tikėti TIKRUOJU DIEVU, o net suklaidinti, neskaitydami ,ką raš0 titano tarnas savo knygelėje antibiblinėje ir raštuose. Pagal tuos antibiblinius raštus siela piramidininkų bus be dvasios,o tik kaip gyvulių. Argi nematome ženklų toje verslu kvepiančioje teritorijoje:įėjimas į vidų, spalvoti okultizminiai ratai,trys kryžiai, kur nukryžiuota Dievas Tėvas,Šventoji Dvasia, viduje piramidės netaisyklingas kryžius(šėtoniškas),pagoniškos statulos,pati piramidė ant kapų,akmenynas būsimiems lankytojams, kuriuos valdys titanas.Povilas vienaip rašo, o nutyli, koks ten velnias viešpatauja.Dvasingumas nėra pastovėjimas titanų tvirtovėje, o Dievo Įsakymų laikymasis, Biblija,KBK.

Antibiblija povilo

Geriau jokio kelio,nei kelias pas demonus piramidėje rašo klauskkunigo, egzorcisto ir kiti puslapiai. Neošamanizmas pavojingas lankytojams, kad ir iš smalsumo.

Rudz. In.skas

Šioj žemėj visus turtus valdo tamsos demonai velniai. Povilas savo raštuose, joutubėje su A. Vėberiu kalboje mini tuos titanus,kurie yra energiniai vampyrai, negali gyventi ,kai jų nelanko žmonės.Po smerties bus lankytojai pajungti, jei neatgailaus savo bažnyčiose, neatsisakys bendravimo su tamsos pasaulio pastatu, kuris pavadintas piramide(kapu). Viskas iš akmenų tiems kapams paruošta,kiekvienam po akmenėlį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS