O. Kolobovaitė ir A. Globys kviečia pasiklausyti pietietiškos muzikos | kl.lt

O. KOLOBOVAITĖ IR A. GLOBYS KVIEČIA PASIKLAUSYTI PIETIETIŠKOS MUZIKOS

  • 1

Pavasarį Vilniaus Šv. Kotryos bažnyčioje visi, norintys išgirsti „Una Palabra“ vakaro dainas netilpo, todėl prodiusavimo kompanija ARS Libera International kviečia vėl pasiklausyti romantiškų pietietiškų dainų. Už lango siaučiant rudens vėjams spalio 13 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje 19 val. klausytojų lauks karštas ir aistringas dainų vakaras su auksinio balso savininke Ona Kolobovaite ir gitaros virtuozu Aurelijumi Globiu. Šio koncerto laukiantys pietietiškos muzikos mėgėjai išgirs ispaniškus, portugališkus ir kitus plačiai pasaulyje žinomus kūrinius, kurie suvirpins klausytojų širdis.

Ypatingai jautriame kameriniame vakare suskambės ir flamenko akordai. Tai – fadas, kurio žodžiais neįmanoma apibūdinti, nes jo skambesį privalu išgirsti gyvai. Šis žanras, pripažįsta A.Globys, jį traukia nuo pat vaikystės. „Dainos turi savitą temperamentą ir išgyvenimus, jas galima atlikti ilgesingai ir romantiškai arba su didele aistra. Tai, matyt, sutampa su muzikuojančio žmogaus vidumi ir būdu. Ramus, o kartu ir veržlus – toks turėtų būti kūrėjas“ – teigia gitaros virtuozas.

Žavingas duetas klausytojus pavergs perteikdami žmogiškiausias, jautriausias ir ilgam įsirėžiančias emocijas, kurios sakralinėje erdvėje suskambės šviesiai ir gyvai. „Una Palabra“ - tai ypatingas atokvėpis tarp lekiančių dienų ir galimybė, pamiršus materialiuosius rūpesčius pasijusti arčiau muzikos ir praturtinti sielą reto įtaigumo melodijomis.

Pažadame ne tik skambų vakarą, bet ir puikią dviejų profesionalių menininkų, nuoširdžiai, betarpiškai bendraujančiu su publika, draugiją.

Pavasarį sausakimšos salės klausytojų sulaukę organizatoriai ragina bilietus įsigyti iš anksto. Bilietus platina BILIETAI.LT

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

as

labai gaila ,kad tuo metu nebusiu Lietuvoje,tikekimes,jog tai ne paskutinis kncertas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS